üstökös NASA videó világűr űrhajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először lehet megcsodálni, milyen látványban részesül egy űrhajós, ha kinéz az ablakán. Elképesztő videó következik.

Lenyűgöző videót adott ki a NASA. A kisfilm, amely A világ az ablakomon kívül címet kapta, a nemzetközi űrállomás fedélzetén készült felvételekből jött létre, amelyek 2011 novembere és 2012 júliusa között zajló ISS 29., 30. és 31. expedícióján készültek.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A videó egyik leglátványosabb része körülbelül 2 perc 3 másodpercnél látható, amikor a Lovejoy nevű üstökös tűnik fel a kamera előtt, de pár másodperc erejéig akár Magyarországot is megcsodálhatjuk az űrből.

Újabb lenyűgöző Guinness-csodahttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-zheng-chunhiu-kinai-muvesz-lenyugozo-fafaragasa-a-guinness-rekordok-konyveben.htmlLenyűgözően néz ki a világ legidősebb modelljehttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130817-daphne-selfe-a-vilag-legidosebb-modellje.htmlŰrhajóba költözik a szépséges modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121026-futurisztikus-luxusingatlanba-koltozhet-a-modell-naomi-campbell.htmlElhunyt Sally Ride, az első amerikai űrhajósnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-elhunyt-sally-ride-az-elso-amerikai-urhajosno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.