X-Faktor Stone távozik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett Kovács László Stone-nak, a 2012-es X-Faktor énekesének. A zenész, aki tavaly az ötödik helyen végzett a tehetségkutatóban, elhagyja az országot. 

Stone új életet akar kezdeni. A válófélben lévő énekes eladta lakását, és hamarosan egy jóval melegebb országba költözik - mindössze egy bőrönddel és egy hitelkártyával indulna útnak. Az énekes hozzátette, a házassága zátonyra futott, ráadásul - bár sokan ismerik a nevét - fellépésekre mégsem hívják. ,,Tizenhárom évig éltünk együtt Nonóval harmonikus kapcsolatban, de rájöttünk, mást akarunk az élettől. Ő szeretne gyereket, hisz még fiatal, én ötvennégy éves fejjel már nem. Az előző házasságomból született fiam, aki most huszonnyolc esztendős, szóba sem áll velem! Szabályosan menekül előlem" - mesélte az egykori X-faktoros a Blikknek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Stone elmondta azt is, hogy mindenképp olyan országot választ, ahol jóval melegebb van - valószínűleg Thaiföldre vagy Olaszorszába költözik majd. Azt még nem tudja, mennyi ideig akar závol maradni, de szerinte az is elképzelhető, hogy kint marad élete végéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.