13 állat, akiket imádtunk 2013-ban!

Forrás: Instagram/Trotterpup -
cukiság kutya állat 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legstílusosabb kutya, a legcukibb süni és a legvidámabb blöki - ez csak néhány példa az idei év állatkái közül, akik elrabolták a szívünket.

2013 is számos különleges négylábút tartogatott számunkra. Szerencsére gazdáik büszkén posztolgatták közösségi oldalaikra a viccesebbnél viccesebb vagy épp szívet melengető fotókat az állatokról. Nem tudsz elmenni mellettük mosoly nélkül! Itt van például Trotter, a legvagányabb hipszter francia bulldog.

Forrás: Instagram/Trotterpup

Megőrülsz, olyan jó fej Champ, a golden retriever, aki 2013 legmosolygósabb és egyik legfotogénebb kutyusa. Nem mehetünk el szó nélkül Darcy, a világ legbájosabb sündisznócskája mellett sem. És végül itt van Harlow vizsla és Indy tacskó hihetetlen egymásra találása és barátsága. További cukiságokért barangoljatok el ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.