Melleivel jótékonykodik Miley Cyrus

Forrás: Twitter/Miley Cyrus -
mell Miley Cyrus Twitter mellbimbó LifeNight tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden alkalmat kihasznál a tinisztár, hogy megmutassa, mi van a ruha alatt. Mentségére szóljon, ezúttal nemes cél érdekében tette.

Lassan már nem tud új ruhadarabot levenni magáról Miley Cyrus, ám ez mit sem számít, ha a jó ügy érdekében mégis meg kell próbálnia. A tinisztár Twitteren tette közzé pucér melles, bimbót kitakaró fotóját, ezzel jelezte, ő is csatlakozott a Free The Nipple kezdeményezéshez.

Forrás: Twitter/Miley Cyrus

A Free The Nipple azt a kérdést feszegeti, a médiában miért korhatáros női melleket mutatni, az erőszakot pedig miért nem. Mileyt egyébként alig lehet megismerni a fotón, amelyen smink nélkül, a szokásos kiöltött nyelvével pózol.

Miley Cyrus lett az év előadójahttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-miley-cyrus-amerikai-enekesnot-valasztotta-az-mtv-az-ev-eloadojanak.htmlSütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20131119-miley-cyrus-enekesno-tinisztar-november-23an-lesz-21-eves-ime.htmlSpanglival ünnepelt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-miley-cyrus-amerikai-enekesno-fuves-cigivel-unnepelt-az-amszterdami-mtv.htmlLiam Hemsworth újrakezdené Miley-valhttp://www.life.hu/szeress/20131205-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-konyorgott-miley-cyrus-amerikai-enekesnonek-kezdjek-ujra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.