Szivárványszínű fa - egyszerűen lenyűgöző

Forrás: NORTHFOTO -
öregedés fa csodálatos eukaliptusz kéreg szivárvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szivárvány eukaliptusz az egyik legkülönlegesebb és legszebb fa a világon.

Szivárvány a földön is létezik - bizonyíték erre az a különleges eukaliptuszfa, amelynek törzse több színben pompázik. Olyan, mintha valaki összefestette volna. Hihetetlen, milyen csodákat rejt a természet! Nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Gyönyörű!

A szivárvány eukaliptusz Forrás: NORTHFOTO

A fa egyébként azért színes, mert az év során különböző időpontokban és a törzs különböző helyein dobja le magáról a kérgét. Ilyenkor előbukkan a világoszöld színű, belső kéreg. Majd ahogy ez elkezd öregedni, egyre sötétebb lesz, érlelődik, amely során kékes-lilás, narancssárga-rózsaszín, majd barna tónusú lesz.

Fellázadt a kutya a medencébenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131218-egy-labrador-fellazadt-a-medenceben-es-nem-akart-uszni-a-tarsaival-leert-a-laba.htmlErre kerestek rá legtöbben 2013-banhttp://www.life.hu/szorakozz/20131217-a-google-osszeallitotta-2013-magyar-keresesi-toplistait.htmlErre kerestek rá legtöbben 2013-banhttp://www.life.hu/szorakozz/20131217-a-google-osszeallitotta-2013-magyar-keresesi-toplistait.html13 állat, akiket imádtunk 2013-ban!http://www.life.hu/szorakozz/20131217-ime-a-legimadnivalobb-allatok-2013-bol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.