Kitüntették Adele-t

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Jonathan Brady -
Buckingham-palota Károly herceg díj elismerés Adele Skyfall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buckingham-palotában Károly hercegtől vehette át a Brit Birodalom Rendjének elismerését a Skyfall énekesnője.

Személyesen Károly herceg adta át Adele kitüntetését a Buckingham-palotában. A 25 éves énekesnő, akinek polcát immár nyolc Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díj díszíti, a Brit Birodalom Rendjének elismerését vehette át a brit hercegtől.

Károly herceg adta át az énekesnő elismerését Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Jonathan Brady

Adele debütáló lemeze 2008-ban jelent meg, amely egy csapásra a világhírig repítette. Tavaly ő énekelhette az új James Bond-film dalát, a Skyfallt, amelyért az Amerikai Filmakadémia elismerését is megkapta. Első fia, Angelo, tavaly októberben született. Azóta az újdonsült édesanya kerüli a nyilvánosságot, hogy minden idejét gyermekével tölthesse. A díjátadót természetesen nem hagyta ki, ahol gyönyörűen festett.

Először láthattuk Adele babájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130111-adele-enekesno-kisbabajaval-erkezett-los-angelesbe.htmlHatalmas házra váltotta 6 Grammy-díját Adelehttp://www.life.hu/hazitunder/20120216-hatalmas-hazra-valtotta-6-grammydijat-adele.htmlKároly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.htmlÍgy még sosem láttuk Károly hercegethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110728-igy-meg-sosem-lattuk-karoly-herceget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.