Jean-Claude Van Damme koraszülött 2013 ugrókötél benzinkút videó nézettség szülés Favorit Attraction tornászlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A benzinkúton éneklő páros, a koraszülött baba története és az Attraction produkciói csak néhány az idei év szenzációs videói közül, amelyeket imádtatok. A Life.hu összegyűjtötte a legkedvesebbeket.

Átverésnek indult fergeteges éneklésbe torkollott a benzinkúton éneklő páros esete. A fiatalok hamar az internet kedvenceivé váltak, 23 millióan nézték meg a róluk készült videót. Nemcsak az énekhangjuk, hanem a lazaságuk tette őket sikeressé és a Life.hu olvasóinak nagy favoritjává.

A holland tehetségkutatóban tűnt fel egy csöpp, szerény kislány - amint elkezdte produkcióját, tapsvihar tört ki a nézőtéren. Olyan volt, mint egy profi operaénekes. Bámulatos.

Hamar megjegyeztük Bánhegyi Adrienn nevét is - a magyar lány elképesztő trükkökre képes az ugrókötéllel. A mai napig ő a triplázás (egy ugrással a kötelet háromszor hajtja körbe maga körül) világrekordere 330 ugrással.

Egyszerűen hihetetlen, amit egy bolgár tornász művel a szőnyegen. Boyanka Angelova olyan, mint egy guminő: minden mozdulata bámulatos. És az a labdaérzék! Egyszerűen zseniális.

Kimondhatatlanul büszkék vagyunk az Attractionre! A Szűcs Zoltán vezette magyar társaság beírta magát a történelembe azzal, hogy megnyerte a brit tehetségkutatót, a Britain's Got Talentet. Nem mindennapi és rendkívül látványos árnyéktánc-előadásaikat naphosszat tudnánk csodálni. Köszönjük nekik!

Nehéz elhinni, hogy lassan 300 millióan nézték meg a norvég csapat, az Ylvis "What Does the Fox Say?" című klipjét. Ki kell mondani: a kissé beteges, de fülbemászó nótából világsláger lett.

Valószínű, az év reklámja lett a Volvóé, amelyben a híres akciósztár, Jean-Claude Van Damme tolató kamionok oldaltükrén spárgázik. Hihetetlen, de már több mint 60 millióan nézték meg az utánozhatatlan produkciót, amit csak Chuck Norrisnak sikerült felülmúlni.

Ennivalóan édes az a 10 hónapos baba, aki elkezd pityeregni, amint meghallja énekelni a mamáját. Bár egyesek szerint inkább az ijedtség miatt reagált így, mindenesetre tündéri. 28 milliónál jár a nézettsége...

Maradunk a babáknál - csodálatos film készült egy otthonszülő édesanyáról, aki végül a vízben hozza világra a picit. A videó szívmelengető, békés, szeretettel teli.

Végül az első helyen végzett a legnézettebb és legtöbbet megosztott videók közül a koraszülött babáról szóló kisfilm, amelyet az édesapa készített az apróság első évéről. Szívszorító történet, amely mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni, de szerencsére happy end a vége.

Kivégezte a karácsonyfát a macskahttp://www.life.hu/szorakozz/20131220-egy-macska-felmaszott-a-karacsonyfara-es-magara-boritotta-vicces-video.htmlKitüntették Adele-thttp://www.life.hu/szorakozz/20131220-adele-brit-enekesno-karoly-hercegtol-vette-at-a-brit-birodalom-rendjenek-elismereset-a.htmlLilu Istenes Bence hercegnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20131219-a-valovilag-musorvezetoi-lilu-es-istenes-bence-lesznek-istenes-hercegnojenek-nevezte-lilut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.