A Balatont ajánlja a CNN

Forrás: AFP -
étterem Kistücsök CNN szállás utazás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A CNN utazás rovata ezúttal a Balatonról cikkezik. Igaz, tél van, holtszezon, de sorra veszi a legjobb éttermeket és szállodákat.

Megállíthatatlannak tűnik a Magyarországról szóló cikkek sora a CNN-ben. A budapesti vásárcsarnok és a magyar konyha dicsérete, valamint a legszebb nyolc budapesti látnivaló után most a Balatont veszik górcső alá.

Forrás: AFP

Azt írják, Közép-Európa legnagyobb tava, amit magyar tengernek is neveznek a helyiek, kétórás autóútra van Budapesttől. Ami a szállásokat illeti, megemlítik az impozáns Anna Grand hotelt, ahol minden évben megrendezik az Anna bált, illetve a lenyűgöző Chateu Viszt is. Az éttermeknél szintén ajánlják a Chateu Visz konyháját, de a híres Kistücsök éttermet is. A látnivalóknál nem hagyják ki a Tihanyi apátságot és a Hévízi gyógyfürdőt sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.