Gundel Takács Gábor Nacsa Olivér A következő! (vetélkedő) Bagi Iván Fábry Sándor M1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M1-en futó A következő című vetélkedő vendégei Bagi Iván és Nacsa Olivér voltak, akik természetesen hozták a formájukat.

Olivér először Gundel Takács Gábornak öltözött, amivel még nem is lett volna gond, hiszen már nem először csinálta.

"Nem hiszem, hogy könnyű lehet engem kifigurázni, mert nem vagyok az a jellegzetes karakter, nem úgy, mint például Fábry Sándor, akit tökéletesen alakított Bagi Iván" - kezdte a műsorvezető a Blikknek, aki nem rejtette véka alá, hogy Iván Fábryjával bizony rendesen meggyűlt a baja.

Forrás: MTI/Soós Lajos

"Azt hiszem, túlmentem egy határon, mert a szerep hevében nem is vettem észre, hogy milyen bunkó vagyok. Csak utólag gondoltam bele. Láttam, hogy Gábor azonosult a szereppel, amint Fábryval vitatkozik. Bízom benne, hogy nem haragudott meg rám" - tette hozzá Iván.

"Annyira beleéltem magam a Fábryval való találkozásba, akit, megjegyzem tökéletesen alakított Iván, hogy bevallom, elszabadultak az indulatok. Iván bunkó volt, és nem volt olyan mondatom, amire ne tudott volna zsigerből valami olyan „fábrysat" mondani, amitől az egekbe szökik a vérnyomásom. Sőt volt egy olyan pillanat, amikor úgy éreztem, hogy meg is ütöm" - emlékezett vissza a történtekre már nevetve Gundel.

Lilu Istenes Bence hercegnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20131219-a-valovilag-musorvezetoi-lilu-es-istenes-bence-lesznek-istenes-hercegnojenek-nevezte-lilut.htmlÍgy szállít fenyőfát Győzikehttp://www.life.hu/szorakozz/20131219-gaspar-gyozo-a-tv2-edes-eleteben-biciklin-szallitott-karacsonyfat.htmlTóth Gabi isteni küldetéséről mesélthttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-ugy-veli-isteni-kuldetese-van.html(Mű)balhé a Frizbiben: Hajdú vs. Markoshttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-tv2-frizbijeben-hajdu-peter-es-markos-gyorgy-osszebalheztak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.