Ez a videó lepi el pár napon belül a Facebookot

tanárok vizsga felsőoktatás tanulás vizsgaidőszak főiskola egyetem január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hollywood Hírügynökség nyomán ismert Szirmai Gergely újabb ütős videót készített. Január hónapban több ezer Facebook megosztás garantált.

A januári vizsgaidőszak apropóján számtalan egyetemista és főiskolai hallgató oldalán jelenhet meg nemsokára az alábbi videó:

Az időzítés tökéletes, a siker pedig garantált, ugyanis a legtöbben épp az elmondottakat mantrázzuk magunknak egy-egy teljesíthetetlennek tűnő vizsga előtt.

A legütősebb videók 2013-banhttp://www.life.hu/szorakozz/20131220-az-ev-legnezettebb-es-legkedveltebb-videoit-gyujtottuk-ossze.htmlA világ legcukibb utcai tánca – videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20131231-spandy-andy-kanadai-utcai-tancos-es-egy-kisfiu-utcai-produkcioja-vicces-es-cuki-video.htmlSírós karácsonyi videó - ezt látnod kell!http://www.life.hu/szorakozz/20131218-meghato-karacsonyi-reklamvideo-az-apple-tol.htmlEzek Magyarország és a világ kedvenc videóihttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-legnezettebb-hazai-es-kulfoldi-youtube-videok-2013-ban.htmlÍgy szöknek a gyerekek - vicces videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-vicces-gyerekszokesek-cuki-video.htmlFantasztikus videó a világ 24 órás légiforgalmárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131125-fantasztikus-youtube-video-a-vilag-legiforgalmarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.