Híres szerelmi jelenetek kutyával

csók kutya jelenet fotósorozat klasszikus Chicago filmtörténet romantikus szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Naka főnöke kutyájával élte át a klasszikus romantikus filmek leghíresebb jeleneteit. Az eredmény vicces, kicsit nem normális, de azért szeretjük nagyon!

Újragondolta egy férfi a klasszikus szerelmi filmek legromantikusabb jeleneteit - méghozzá egy ebbel. Chris Naka vicces fotósorozata főnöke kuvaszával, Wrigley-vel a hírek szerint munkatársai ötlete volt, akik egy nap azt kérték a chicagói fiatalembertől, pózoljon egy kép erejéig úgy, mint Leonardo DiCaprio és Kate Winslet a Titanic egyik filmjelenetében.

Forrás: Courtesy Chris Naka/Sony Picture

A projekt, amelynek részei mind a 10-15 perces ebédszünetekben készültek, azóta már számtalan híres film még híresebb pillanatát örökítette meg, a Szerelmünk lapjaitól kezdve (lásd fenti felvétel) a Ghoston át. Avicces képeket ide kattintva te is megtekintheted.

Kiskutya karácsonyra - a legcukibb videókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131225-kiskutya-karacsonyi-ajandekba-meghato-videok.htmlÉvente 40 ezer kutya vár gazdárahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-evente-40-ezer-kutya-var-gazdara-indul-a-szabad-a-gazdi-program-1.htmlFellázadt a kutya a medencébenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131218-egy-labrador-fellazadt-a-medenceben-es-nem-akart-uszni-a-tarsaival-leert-a-laba.htmlKutyaruha télire: Flancolás vagy tényleg fontos?http://www.life.hu/anyaskodj/20131126-kutyaruha-telire-flancolas-vagy-tenyleg-fontos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.