Eszenyi az egyedüli pályázó a Vígszínház élére?

Forrás: MTI/Máthé Zoltán, http://vigszinhaz.hu -
Főpolgármesteri Hivatal Balázs Péter igazgató Eszenyi Enikő pályázat határidő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen pályázat érkezett az igazgató posztra a beadási határidő lejárta előtt - közölte az MTI érdeklődésére a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatósága. Valószínű, hogy Eszenyi Enikőről van szó.

A Főpolgármesteri Hivatal nem nevezte meg a pályázót. Mint írták, nincs hozzájáruló nyilatkozatuk ahhoz, hogy a pályázó nevét a szakmai bizottság tagjain kívül másnak kiadhassák. A színházat most vezető Eszenyi Enikő január elején azt mondta a Life.hu-nak, ő időben beadta pályázatát, és nincs információja arról, hogy kik pályáztak még.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán, http://vigszinhaz.hu
Bao Bao Amerika új sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20140107-bao-bao-pandamaci-kolyok-az-amerikai-nemzeti-allatkert-masodik-fogsagban-szuletett-pandaja-video.htmlMegvannak az idei BAFTA-jelöltekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140108-nyilvanossagra-hoztak-a-2014-es-bafta-dij-jeloltjeit.htmlA világ leghihetetlenebb helyeihttp://www.life.hu/szorakozz/20140107-a-vilag-leggyonyorubb-helyeik-amelyekrol-nehezen-lehet-elhinni-hogy-valoban-leteznek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.