Kihúzta a gyufát ByeAlex

Forrás: Facebook/ByeAlex -
MTVA Czutor Zoli A Dal 2014 Gájer Bálint ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan megírtuk, ByeAlex A Dal 2014-es honlapján értékelte a versenydalokat. Előbb Gájer Bálint akadt ki a kritikán, most pedig a Belmondo együttes frontembere, Czutor Zoli rágott be a Kedvesem szerzőjére.

A Bors Információi szerint Kellemetlenül érinti a versenyzőket, hogy még el sem kezdődött a verseny, a tavalyi győztes, ByeAlex – mint az előválogató zsűri tagja – már most tudatta a nagyérdeművel saját sorrendjét.

Kritizál, mert az a dolga... Forrás: Facebook/ByeAlex

"Úgyis a közönség dönt, ByeAlexénél fontosabb vélemények is születnek majd a következő időszakban még akkor is, ha mint tavalyi győztesnek, szerintem mérvadó az álláspontja. Egyszer majd jól seggbe rúgom, ha találkozom vele. Különben is, nincs az a nézeteltérés, amit ne lehetne verekedéssel elintézni" – viccelt a Belmondo frontembere, Czutor Zoli.

Alex azonban azt mondja, ez a dolga, ráadásul nem érzi úgy, hogy megbántott volna valakit.

"Ez a feladatom. Írni és dumálni a műsorról a neten. Eddig van hatásom. Remélem, jól végzem a dolgom. Az élet ilyen… Néha bizony sértő. Én nem mondtam senki dalára, hogy rossz. Még azt sem, hogy nem tetszik, legfeljebb annyit: nem az én műfajom. Igyekszem elegáns maradni. Ahhoz képest, amit én kaptam tavaly, minden, amit eddig mondtam, csak lóhere esti fényben. Ott ültem a harminc kiválasztásánál. És bárki nyerjen is, függetlenül attól, hogy kiket preferálok, támogatni fogom" – hangsúlyozta a digitális ítész.

"Alex online fejti ki a véleményét, ezt szabadon megteheti, a nézők és a zsűri azonban közösen hoz majd döntést a műsorfolyam során. Az, hogy kiket befolyásolt a véleménye, majd kiderül a szavazásokkor" – szögezte le a napilapnak Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.