Vundersőn és Zuperszexi vetélkedő RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan a Life.hu megírta, a Vundersőn és Zuperszexi bukása után idén új szerepkörben bizonyíthat Sebestyén Balázs. A műsor egy vetélkedő lesz, ami Amerikában Family Feud (magyarul Családi viszály) néven futott óriási sikerrel.

A Bors információi szerint az első adásokat híres emberekkel és családtagjaikkal indítja a kereskedelmi csatorna, így elképzelhető, hogy x-faktoros énekesek és szüleik, valamint számos RTL-es arc is megfordul majd Balázs stúdiójában.

forrás: Life.hu

A show-ról annyit érdemes tudni, hogy a műsoronként egymással vetélkedő két család műveltsége nem sokat számít, az emberismeret annál inkább, hiszen a kérdések olyan hétköznapi dolgokra vonatkoznak, amelyekkel nap mint nap szembesülünk. A családoknak meg kell próbálniuk kitalálni, hogy egy előzetesen elvégzett felmérés kérdéseire (például: ha nincs elég pénze a kasszánál, melyik terméket teszi vissza a polcra? Tényleg öregeknek való-e a piros színű autó?) mi a legnépszerűbb válasz.

A napilap információi szerint a vetélkedőben irdatlan összegeket lehet majd nyerni, sokan tízmilliókról suttognak. Hogy ezt a pénzt majd megtartják vagy felajánlják jótékony célra a játékosok, még nem tudni.

Botrányos csók, villalakók, heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-a-life-hu-heti-bulvarkokteljaban-az-ejjel-nappal-budapest-abraham-edit-a-baratok-kozt-a-zambo.htmlŐk a ValóVilág első beköltözőihttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-az-rtl-ii-valovilaganak-elso-bekoltozoi-alexa-aurelio-charlotte-simon-zsolt-es-iza.htmlEzek a legnépszerűbb TV-csatornákhttp://www.life.hu/szorakozz/20140108-2013-tavaly-januar-1-es-december-31-kozott-az-rtl-klubot-a-tv2-t-az-atv-t-es-az-m1-et-neztek-a.htmlByeAlex listáz és feneket edzhttp://www.life.hu/szorakozz/20140108-byealexnek-megvannak-a-kedvencei-a-dalban-es-edzesre-jar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.