Téríteni érkezett a villába Simon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
valóvilág kampány televízió VV Simon RTL II
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki eddig esetleg nem értette volna, most megtudhatja, miért jelentkezett a ValóVilágba a csodabogár és társai közül nagyon kilógó Simon. 

A kibukott orvostanhallgató azzal a "küldetéssel" költözött be a luxusbörtönbe, hogy a televíziónézés ellen kampányoljon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Simon a Borsnak elárulta, számára az a fontos, hogy lakótársait ráébressze arra, tévúton járnak, ha megváltást remélnek a realitytől, és hogy egy tévében kampányoljon a tévézés ellen.

"A televízió csak a retinánkat izgatja. Amíg a műsort nézzük, elszalad mellettünk az élet. Szerintem tartalmasabb úgy a világ, ha felfedezzük a környezetünket, örülünk egy-egy szép szónak a könyvben, amit olvasunk, egy szép tájnak, amit látunk. Vagyis meg kell élnünk a pillanatokat" - fejtegette.

Filozófiáját egy barátjával történtek érlelték ki. A fiatalembernek az volt az álma, hogy gazdag legyen, s egy szerencsés üzletnek köszönhetően milliomos lett. Mindenki legnagyobb döbbenetére fél év múlva öngyilkos lett, mert úgy érezte, nincs értelme az életé­nek, miután mindent elért.

"Meg akarom értetni a villalakókkal, hogy szerintem sem híresek, sem gazdagok nem lesznek ettől a műsortól. Szeretném bevezetni őket az élet mélyebb értelmébe, ami nem más, mint a pillanat megélése. Ez a taktikám" - szögezte le Simon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.