(Pók)majrét csapott Aurelio

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág6 VV Laci pók VV Simon pókfóbia RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürreális képsoroknak lehettünk tanúi a ValóVilágban. Simon, Aurélio és a pók esete következik. 

Simon meg akarta szivatni és meg is szivatta Auréliót. A bolond szerepét játszó, és valószínűleg nem is teljesen százas, ám a társainál jóval intelligensebb fiú a kedden este farkával helikopterező villalakó egyik leggyengébb pontját használta ki, és egy pókot vitt be a villába. Az alábbi videó csupán egy kis ízelítő abból a műsorból, amit Aurelio csapott. Sírt, zokogott, ordított - nem hittünk a szemünknek.

Később Simon büntetést kapott (már ha büntetés egyáltalán, hogy egy éjszakát egyedül tölthetett), és a nyugiszobában száműzték, hogy miért, arról itt írtunk.

Aurelio - miután túltette magát a pókmajrén - a friss beköltöző gyors értékelésébe fogott: "Dorka okos lány, vagyis nem az, hogy okos, de nem úgy jött be, mint tegnap a Józsi. Jól néz ki, tíz pontból nyolcas, mondjuk sminkben, igaz sminkben ki nem néz ki jól. Ha nem jön nála szimpatikusabb lány, akkor ő lesz itt a csajom". Később kiderült, hogy annyira mégsem okos, hogy megmondja, mi Svédország fővárosa, de valóban, társai mellett egyenlőre szellemóriásnak tűnik.

Szerdán este egy fiú, helyesebben egy 40-es férfi, Laci költözött be a villába. Ha jól emlékszünk, ilyen idős játékos egy szériában sem szerepelt, mi pedig tényleg nem tudjuk elképzelni, hogy egy középkorú ember mit vár a villaléttől. Főleg, hogy bemutatkozásából megtudhattuk, rémesen idegesítik az ostoba emberek.

VV Simon máris büntetésbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20140115-vv-simon-maris-buntetesbe-kerult.htmlFogdára került VV Aureliohttp://www.life.hu/legykepben/20140115-az-rtl-ii-valovilaganak-vv-aurelioja-rendorsegi-fogdara-kerult.htmlVV Simon furább, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-simon-a-valovilag-6-csodabogara-titkokat-arult-el-magarol.htmlVV Izát szörnyű tragédia értehttp://www.life.hu/legykepben/20140113-vv-izanak-meghalt-a-baratnoje.htmlVV Józsi - A villa önimádójahttp://www.life.hu/szorakozz/20140113-az-rtl-ii-valovilaganak-jozsija-iskola-helyett-gyurni-jart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.