cukiság Elvis Presley Michael Flatley kisfiú táncolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen aranyos videót találtunk egy kisfiúról, aki rongylábmozgásával akár Elvis Presley utódja is lehetne.

A két éves William Stokkebroe látás után tanul táncolni és profi táncosokat kenterbe verve adja elő a koreográfiákat. Természetesen a kis táncoslábú kölyök hatalmas sikert arat produkciójával, édesapja pedig örömújongásban szalad oda a csöppséghez. Vajon aki kisgyermekkorában már így érzi a ritmust, abból nagy korára Elvis, vagy Michael Flatley lesz?!

A fantasztikus produkciót itt nézheted meg:

Kinyitották szemüket a bébi jegesmacikhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-a-muncheni-hellabrunn-allatkertben-kinyitottak-szemeiket-a-bebi-jegesmedvek.htmlKiütötték Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-lupita-nyongo-kenyai-szineszno-lett-a-critics-choice-movie-awards-legjobb-noi-mellekszereplo.htmlErotikus klipet forgattak a dívákhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-rhianna-es-shakira-enekesnok-erotikus-klipet-forgattak.htmlRáindultak a lányok VV Lacira - Teo bevallotta, biszexuálishttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-alexa-vv-zsolt-vv-iza-vv-simon-vv-laci-vv-aurelio-vv-charlotte-vv.htmlNői bugyiban pózolt Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-noi-bugyiban-pozolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.