Matthew McConaughey Jennifer Lawrence Julia Roberts 12 év rabszolgaság Amerikai botrány Cate Blanchett Lupita Nyongo Critics Choice Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai kritikusok a 12 év rabszolgaság színésznőjének, Lupita Nyong'o-nak ítélték a legjobb női mellékszereplőjének járó díjat.

Nagy meglepetésre nem Jennifer Lawrence, Julia Roberts vagy Scarlett Johansson kapta a Critics Choice Movie Awards legjobb női mellékszereplőjének járó díjat: az amerikai kritikusok a kenyai Lupita Nyong'o alakítását ismerték el a kitüntetéssel.

Forrás: AFP

Ezt leszámítva a díjátadó a várakozásoknak megfelelően alakult a díjátadó: Cate Blanchett kapta a legjobb színésznőnek, Matthew McConaughey pedig a legjobb színésznek járó díjat. A legjobb film a 12 év rabszolgaság lett, az Amerikai botrány pedig a legjobb vígjáték kategóriában nyert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.