Nem lesz szex A szürke ötven árnyalatában?

Forrás: AFP -
forgatás Szürke 50 erotikus regény szexjelenet Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata filmadaptáció Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minél szélesebb közönséghez juttatják el a filmet, annál nagyobb bevételre számíthatnak a film producerei. Legalábbis ez lebegett a szemük előtt, amikor úgy gondolták, az erotikus sztorinak csak egy felhígított változatát viszik színre.

Már javában készül A szürke ötven árnyalata nagysikerű bestseller filmadaptációja – a hírek szerint már túl vannak a film felének leforgatásán - a közönség pedig lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre a vásznon is megcsodálja a legpikánsabb jeleneteket.

Forrás: AFP

Ám úgy tűnik, hiába várunk sok szexet és sikamlós jelenetet: a hírek szerint csak egy könnyed változatot fogunk kapni a könyvből. A Universal a minél nagyobb bevétel miatt fiatalkorúakat is szeretne a moziba csábítani, ezért pedig úgy kell tálalni a sztorit, hogy azt fiatalok is megnézhessék a moziban. Állítólag inkább a történetre koncentrálnak a sok ágyjelenet helyett – mert az önmagában is elég erős szála lehet a filmnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.