Szerintünk a világ kritikus helyzet Nagy Duett Puzsér Róbert Viasat 3 műsor humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbertnek Szerintük a világ címmel vadonatúj műsora indul február elsején a VIASAT3 műsorán.

A szókimondó kritikust nemrég azzal próbálták megtréfálni, hogy a Nagy Duett énekesei közé választották. Most azonban Puzsér végre testhezálló feladatot kapott. A mindennap adásba kerülő program görbe tükröt állít a magyarok elé, mindezt humoros formában.

Forrás: VIASAT3

A műsor szereplői olyan hétköznapi – de kitalált – hősök, akiket mindannyian jól ismerünk a sarki közértből, a villamosról, vagy éppen saját környezetünkből. Karaktereiken keresztül megszólal a városi vagány (Janklovics Péter), ránk csodálkozik az Oroszországból „importált" menyecske (A címlaplányban megismert Aljonka), elégedetlenkedik a kisnyugdíjas (Pásztor Erzsi), elpoénkodik rajtunk a két székely srác (Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs), és mindenkit kioszt a megmondóember (Puzsér Róbert).

Sztárok, akik el akartak híznihttp://www.life.hu/szorakozz/20140121-az-amerikai-botrany-bemutatojahoz-kapcsolodoan-osszesze.htmlSzétmentek Majkáék - Külön utakon folytatjákhttp://www.life.hu/szorakozz/20140122-felbomlik-a-raptrio-majka-es-curtis-valamint-blr-kulon-utakon-zenelnek-tovabb.htmlHónaljvaginája van Jennifer Lawrence-nekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140120-jennifer-lawrence-amerikai-szineszno-bevallotta-hogy-honaljvaginaja-van.htmlMiért nincs a ValóVilágban Lilu? http://www.life.hu/szorakozz/20140121-az-rtl-ii-valovilagaban-lilu-is-musorvezeto-lesz-eddig-szabadsagon-volt.htmlMűködő jégautót készítettekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140120-kanadaban-jegbol-keszult-kiasutoval-demonstraltak-a-csoda-akkumulator-mukodeset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.