kim kardashian Arany Málna-díj Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Föld után című sci-fi és a Movie 43 vígjátéknak ítélték oda idén a legtöbb Arany Málna-díjat. Kiderült az is, kik az év legrosszabb színészei.

A Will Smith és fia, Jaden Smith főszereplésével készült A Föld után című film három Arany-Málna díjat kapott, Jaden Smith a legrosszabb férfi alakítás díját, apja a legrosszabb férfi mellékszereplő díját kapta, sőt a mozinézők kettejüknek ítélték oda a legrosszabb színészpáros díját is.

Forrás: AFP/Getty Images/Dave Kotinsky

A Relativity Media Movie 43 című szkeccsfilmje, amelyben olyan sztárok szerepeltek, mint Halle Berry, Kate Winslet és Hugh Jackman, lett az év legrosszabb filmje. Az alkotás 19 forgatókönyvírójának ítélték oda a legrosszabb forgatókönyvért járó Arany Málna-díjat, és 13 rendezője kapta a legrosszabb rendezésért járó díjat.

A legrosszabb női alakítás díját idén Tyler Perry vehette át, a legpocsékabb női mellékszereplő Kim Kardashian lett.

Ők minden idők legjobb színésznőihttp://www.life.hu/kult/20140302-a-legjobb-szineszno-oscar-dij-nyertesei-video.htmlA dívaként ragyogó Sophia Loren, a gyönyörű Grace Kelly, a bájos Audrey Hepburn, a zseniális Meryl Streep, a veszélyes Angelina Jolie, a törékeny Gwyneth Paltrow, az őstehetség Jennifer Lawrence csak néhány név a sok közül, akik elnyerték a legjobb színésznőnek járó díjat az Oscar történetében. Hogy hétfőn hajnalban ki veszi át az aranyszobrot, az még kérdés - de nálunk megszavazhatod. Addig is itt egy összeállítás az eddigi nyertesekről.Kult--Leo pucér emlékművet állított a romlottságnak - ez vajon Oscart ér?http://www.life.hu/kult/20140301-szavazas-es-tippeles-kik-nyerik-iden-az-oscar-dijakat.htmlMa éjjel végre megkezdődik a filmes világ legnagyobb eseménye, az Oscar-díj gála. Tippeld meg a Life.hu-val, vajon kik lesznek az idei nyertesek!KultOrigo7 hollywoodi legenda, akivel kiszúrt Oscarhttp://www.life.hu/kult/20140228-7-hollywoodi-legenda-akik-keson-vagy-soha-nem-kaptak-meg-oscart.htmlLehet valaki színészóriás, filmtörténeti jelentőségű rendező, korszakos nőszimbólum - Oscar-díjat egyáltalán nem biztos, hogy kapni fog, köszönhetően az Amerikai Filmakadémia sajátos módszereinek és furcsa döntéseinek. A Life.hu összegyűjtötte a legigazságtalanabb döntések áldozatait.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.