Mi lesz a Bosszúállók 2. forgatásával?

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
terhesség film forgatás Scarlett Johansson Bosszúállók producer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Foghatják a fejüket a Bosszúállók 2. című film készítői, amelynek forgatási munkálatai a jövő hónapban kezdődnek el. És amelybe nevezetesen a terhességét nemrég bejelentő Scarlett Johanssont szerződtették.

Hétfőn robbant a hír, miszerint Scarlett Johansson augusztusban anyai örömök elé néz. Azon túl, hogy mindenki gratulált a szeptemberben eljegyzett színésznőnek, sokan kíváncsiak voltak, mi lesz ezután a Bosszúállók 2. forgatásával.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Nos, a producerek, akik nem mellesleg hatalmas összegeket öltek a filmbe, foghatják fejüket: a feszes szuperhős jelmez és a kismama pocak nem igazán passzol össze. Éppen ezért borul a már előre gondosan eltervezett forgatási menetrend és minden Scarlett egyre növekvő hasához lesz igazítva.A Life.hu-nak erős a gyanúja, hogy nemcsak a film készítőit érintette váratlanul a színésznő terhessége - hanem magát a színésznőt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.