kísérlet kígyó szörny szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai képzőművész, Li Hongbo kreatívan nyúlt a papírhoz - és döbbenetes látványvilágot alkotott. Nézd meg a videóban, hogyan alakul át a női szobor kígyóvá, aztán hogyan változik ismét Madonna-fejjé. Nem fogsz hinni a szemednek! 

A művész további munkái itt láthatók, nézd meg ezt is!

Nő vagy? Szabad vagy? Boldog nőnapot! http://www.life.hu/kult/20140307-az-iszlam-nok-helyzetevel-foglalkozo-kiallitas-ismertetoje.htmlEmlékeztek, amikor a Szex és New York második mozifilmjében Carrie-ék belecsöppentek a Közel-Kelet világába, és Samantha nem tud megbarátkozni az eltérő szokásokkal? Hát, ehhez hasonlót érezhet az, aki még nem látta Shirin Neshat videoinstallációit (Elragadtatás, Zarin) a Műcsarnokban - értetlenséget annak láttán, ahogyan európai szemmel nézve középkori módon bánnak a kiszolgáltatott iszlám nőkkel.KultOrigo7 helyes magyar színészpasi - éljenek a csajok!http://www.life.hu/kult/20140307-nonapi-ajandekunk-7-helyes-magyar-szineszpasi-eljenek-a-csajok.htmlNőnap alkalmából 7 helyes magyar színésszel kedveskedik nektek a Life.hu - osszátok be őket szombattól jövő péntekig!KultFotó: Mudra László - OrigoMatthew McConaughey a legfontosabb filmért kapta meg az Oscart!http://www.life.hu/kult/20140306-filmkritika-matthew-mcconaughey-a-legfontosabb-filmert-kapta-meg-az-oscart.htmlA közelmúlt feldolgozása az egyik legfontosabb feladata a filmművészetnek - ezért volt az idei Oscar-díj legjelentősebb mozija a Mielőtt meghaltam. Ez az alkotás nem csajos mozi, sőt! Mégis fontos megnézni, bár egy kicsit sem lesz felemelő. A premieren jártunk.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.