B.my.Lake Nina Kravitz fesztivál bővülés jegy Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nevekkel bővült az augusztusi B.my.Lake Fesztivál idei felhozatala. Köztük Magda, Hot since 82, Nina Kraviz, Gui Boratto, Tale Of Us, Gaiser.

Az idén 4 napossá bővült B.my.Lake Fesztiválon a tavalyi évhez hasonlóan több színpadon, több mint 120 DJ részvételével, a Balaton közvetlen partján nonstop adogatják egymásnak a helyet a pultban a DJ-k és producerek. Az érdeklődés óriási, nem csupán hazai, de nemzetközi berkekben is. Miután a B.my.Lake januárban a hollandiai Gröningenben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja" díjat, már februárban elfogytak az ún. "early bird" jegyek és rohamos tempóban fogynak a bérletek.

Gui Boratto Forrás: AFP

"A B.my.Lake 2014-ben is megtartja a 'butikfesztivál' jellegét, azaz korlátozzák a résztvevők számát, így naponta legfeljebb tízezer vendéget várnak Balatonvilágosra, a Club Aliga Beachre" - mondta Kiss Ákos, a VOLT Produkció társszervezőjeként az eseményt jegyző Deadcode Production munkatársa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.