Újabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014-es felhozatalából. Jön a világ legjobb DJ-i között számon tartott cuki egérfejéről elhíresült Deadmau5, hogy egy gigantikus show-val beindítsa a szigethangulatot.

Érkezik még Magyarország legnagyobb fesztiváljára a DJ Mag listás Axwell, a legnagyobb fesztiválok keresett sztárja, a Bombay Bicycle Club. Jön továbbá - közkívánatra - a londoni Crystal Fighters, az ultraprovokatív Anti-Flag, a Wild Beasts, a The Kooks, a Mount Kimbie, Girls in Hawaii, és a DJAIKOVSKI ft. TK Wonder & MC Wasp formáció is.

Forrás: AFP

Tavaly egy látványos End Show zárta a Szigetet, idén pedig már egy Opening Partyval is készül a Fesztiválköztársaság. A Nulladik nap koncertfolyamának záróakkordjaként, az őrületes élő szettjein digitális partyállattá átváltozó, a nemzetközi chartok csúcsait ostromló dance slágereket jegyző elektronikus zenész, Deadmau5 celebrálja majd a nyitópartit. Mau5 a világ vezető e-zenei szaklapjának, a DJ Mag százas listájának éllovasai közt van évek óta, és ma már senki nem lepődik meg azon, hogy az ő friss megjelenései a legkeresettebb anyagok a netes töltőállomásokon. Évek óta bérelt helye van a legjobb DJ-ket rangsoroló DJ Mag listáján, a világ leghangosabb bulijaiban és legnagyobb közönséget vonzó elektronikus zenei rendezvényein lép fel.