Szerelmespárrá vált a Barátok közt és a Jóban rosszban két sztárja

Forrás: RTL Klub, MTI/Soós Lajos -
színpad Mérai Katalin Jóban Rosszban színház Barátok közt Bozsó Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok köztből ismert Mérai Kati és a Jóban rosszban sorozatban szereplő Bozsó Péter szenvedélyesen csókolóznak egymással. Természetesen csak a nézők előtt és csak a színpadon. A rivális kereskedelmi csatornák két színésze szerelmespárt alakít egy színdarabban.

Országomat egy csókért annak a darabnak a címe, amelyben a két rivális kereskedelmi csatona sorozatszereplői egymás karjaiba omlanak. Bár Mérai Kati szerint érdekes dolog ez az egész, és ugyan elhangoztak ezzel kapcsolatos poénok, nem téma köztük a sorozatszereplés. "Színészek vagyunk a színpadon és a sorozatban is, tesszük a dolgunkat" - idézi őt a Blikk.

Forrás: RTL Klub, MTI/Soós Lajos

A színésznő egyébként gyorsan megtalálta a közös hangot Bozsó Péterrel, aki szerint csak a konkurens csatornáknak fontos, hogy versenyeztessék a műsoraikat. "Ez nekik nyilván több szempontból fontos, de köztünk, színészek között sokkal szorosabb a szövetség, semhogy ilyesmivel foglalkozzunk" - nyilatkozta a bulvárlapnak.

Páratlan kezdeményezés: autistabarát előadás a Centrál Színházbanhttp://www.life.hu/kult/20140402-autistabarat-eloadas-a-central-szinhazban.htmlEl tudod képzelni, hogy egy előadás rettegést váltson ki belőled? Hogy szórakozás helyett összezavarodj és kiborulj? Hétköznapi szavakkal így lehet leírni azokat a reakciókat, amiket egy autista ember esetleg átélhet, ha színházba megy. De ha jól felkészítik rá, akkor ugyanúgy élvezheti, mint te meg én.Kult--Nagy ötlet: last minute színházjegyhttp://www.life.hu/kult/20131112-sikeres-vallalkozasok-a-kulturaban-interju-a-ma-este-szinhaz-alapitoival.htmlA Life.hu új sorozatot indít, amely olyan jól működő vállalkozásokat mutat be a kultúra területén, amelyekhez nem kellett más, csak egy nagy ötlet. Ennek első részét olvashatod két barátról, akiknek nem volt kedve hetekre előre színházjegyet vásárolni.Kult7 helyes magyar színészpasi - éljenek a csajok!http://www.life.hu/kult/20140307-nonapi-ajandekunk-7-helyes-magyar-szineszpasi-eljenek-a-csajok.htmlNőnap alkalmából 7 helyes magyar színésszel kedveskedik nektek a Life.hu - osszátok be őket szombattól jövő péntekig!KultFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.