felújítás Várkert bazár bezárás pmsza átadás választás2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A választások előtti utolsó nagy átadás a felújított Várkert Bazár volt. A választások után rögtön be is zárták, mert a felújítást folytatják – írja az Origó a Portfolio.hu-ra hivatkozva. 

A választások előtt egy nappal, múlt csütörtökön átadták Budapesten a részben felújított Várkert Bazárt. Most, négy nappal később újra lezárták.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Várkert Bazár felújítását több szakaszra bontják, a második most kezdődik, ezért zárták be újfent. A második ütem a tervek szerint a nyár végén ér véget. A kert, a szökőkutak, a multifunkciós rendezvényterem, valamint a kapcsolódó közlekedésfejlesztések (új kikötő, mélygarázs és villamosmegálló) és a környék rendezése maradt a második ütemre.

Egy kaptafára készültek dalok az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20140407-nagy-balladak-az-idei-eurovizios-dalverseny-mezonyeben-igy-kallay-saunders-andras-enekes-jo-esellyel.htmlIsmét a nagy volumenű szerelmes balladáké lesz a főszerep az Eurovízió mezőnyében. Így Kállay- Saunders dala jó eséllyel indulhat.Kult--Farmerban mászkál Budapesten Jude Lawhttp://www.life.hu/kult/20140407-jude-law-brit-szinesz-budapesten-forgat-ki-be-jarkal-a-gresham-palota-fobejaratan.htmlA magyar fővárosban forgató színész – a rajongók nagy örömére – nem bujkál megszállottan a fotósok elől, így sikerült őt ismét lencsevégre kapni, amint kilépett szállodai szobájából.Kult--Ennyi minden történt április 6-ánhttp://www.life.hu/kult/20140406-aprilis-6-an-tortentek-petrarca-laura-szerelem-matyas-halala-szomoru-vasarnap-olaszorszagi.htmlNagy nap az életünkben idén április 6-a függetlenül attól, hogy melyik pártra is adjuk le a voksunkat. Az országgyűlési választások végeredménye azokat is lázban tartja, akiknek a mindennapjait nem hatja át a politizálás vagy akik csak éppen annyit foglalkoznak vele, amennyi a mindennapi életüket befolyásolja. A Life.hu ennek alkalmából összeszedett néhány olyan eseményt, amelyek mind-mind április 6-án történtek.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.