Péterfy Bori and Love Band pucér Péterfy Bori zenekar plakát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő roppant figyelemfelkeltő módszert választott koncertje népszerűsítésére.

Ledobta ruháit Péterfy Bori – így szerepel egy plakátfotón. A vagány énekesnő legintimebb testrésze épp, hogy nem látszódik, kebleit pedig kezével takarja el. Zenekara, a Péterfy Bori& Love Band Facebook oldalára pakolta fel a felvételt, amely mellé ezt írta: „Gyertek vidéki szülinapi koncertjeinkre is áprilisban!" Erre aztán mindenki felkapja a fejét, az biztos. Remek ötlet volt!

Forrás: Facebook/Péterfy Bori and Love Band
Kapaszkodjatok meg! Steven Seagal Budapestre jönhttp://www.life.hu/kult/20140409-steven-seagal-szinesz-zenesz-a-blues-bandajaval-budapesten-ad-koncertet-a-kongresszusi-kozpontban.htmlNo, nem arra, amire gondoltok – bluesbandájával zenél majd nálunk.Kult--Idén nem nyit ki a Zöld Pardonhttp://www.life.hu/kult/20140409-a-zold-pardon-szorakozohely-2014-ben-nem-nyit-ki-de-nem-vegleges-a-bucsu.htmlA szórakozóhely 15 évnyi működés után búcsúzik, de csak átmenetileg.KultOrigoMáris bezárt a Várkert Bazárhttp://www.life.hu/kult/20140407-a-reszben-felujitott-varkert-bazar-amelyet-a-valasztas-elott-adtak-at-maris-bezart-mert-folytatjak.htmlA választások előtti utolsó nagy átadás a felújított Várkert Bazár volt. A választások után rögtön be is zárták, mert a felújítást folytatják – írja az Origó a Portfolio.hu-ra hivatkozva. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.