Egy héttel tolódik a Sziget fesztivál időpontja

Forrás: Facebook/Outkast -
Sziget Fesztivál tolódás pmsza időpont Sziget 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel később, augusztus 11-18. között nyitja meg határait a Sziget Fesztiválköztársaság. A szervezők azért rakták egy héttel későbbre az eseményt, hogy a nemzetközi sztárok jobban bele tudják illeszteni a naptárjukba, hiszen ebben az időszakban több állomásos turnén vesznek részt.
Forrás: Facebook/Outkast
Hatalmasra bővült a B.my.Lake Fesztivál http://www.life.hu/kult/20140314-b-my-lake-fesztival-ujabb-sztarok.htmlÚjabb nevekkel bővült az augusztusi B.my.Lake Fesztivál idei felhozatala. Köztük Magda, Hot since 82, Nina Kraviz, Gui Boratto, Tale Of Us, Gaiser.Kult--Újabb fellépők a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20140401-ujabb-nevek-a-sziget-2014-fellepoi-kozul-deadmau5-axwell-bombay-bicycle-club-crystal-fighters.htmlÚjabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014-es felhozatalából. Jön a világ legjobb DJ-i között számon tartott cuki egérfejéről elhíresült Deadmau5, hogy egy gigantikus show-val beindítsa a szigethangulatot.Kult--Megvannak a Sziget idei fellépőihttp://www.life.hu/kult/20140228-megvannak-a-sziget-2014-fellepoi-ismet-ellatogat-hozzank-a-prodigy-es-tiszteletet-teszi-lilly-allen.htmlPénteken bejelentették a Sziget 2014 fellépőit. Ismét ellátogat hozzánk a Prodigy és újból tiszteletét teszi Lilly Allen. Először jön Miles Kane és Bonobo.Kult--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.