Robbie Williams pmsza koncert show édesapa Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas technikával és édesapja kíséretében érkezik budapesti koncertjére Robbie Williams.

Pénteken hazánkból indul az új Robbie Williams-turné. 18 kamion, 8 busz és 4 teherautó szállítja majd a koncerthez szükséges felszerelést. Szinte mindent magukkal hoznak, még az énekes öltözőjének bútorait is. Csak a turné technikai stábja nyolcvanfős, de saját szakács és konyhai személyzet is utazik velük mindenhova. Több mint százhúsz magyar technikai ember dolgozik a produkciónak, segít az építésben, majd a bontásban is. A Swing Both Ways Live című koncertsorozat első állomása a Papp László-aréna – írja a Bors.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A show-t úgy tervezték, hogy 270 fokos szögből nézve és hallgatva is teljes legyen a közönség élménye. Ötventonnányi felszerelés lóg majd a színpad felett. A koncert során a színpadon 14 zenész, 3 vokalista és 8 táncos lesz Robbie mellett. A hírek szerint a turnéra Robbie-val tart édesapja, Pete Conway, az Anglia-szerte ismert komikus is.

Kedvek Richárd: "Remek mestereim voltak"http://www.life.hu/kult/20140416-kedvek-richard-a-tv2-n-futo-joban-rosszban-bezeredi-doktora-is-a-pesti-magyar-sziniakademian.htmlA Jóban Rosszban sorozat Bezerédi doktora két színészdiplomával is büszkélkedhet. A sármos színész a Life.hu-nak mesélt a tanulóéveiről. Kult--Lenyűgöző imázsfilmmel erősít az Operaházhttp://www.life.hu/kult/20140410-a-budapesti-operahaz-szurrealis-imazsfilmmel-csalogatja-a-nezoket.htmlA kisfilm láttán mesebeli világba cseppenhetünk és úgy érezhetjük magunkat, mint Alice Csodaországban.Kult--Gera Zoltánt választották a nemzet színészénekhttp://www.life.hu/kult/20140423-az-elhunyt-szabo-gyula-helyere-gera-zoltan-kossuth-dijas-szinmuveszt-valasztottak-a-nemzet.htmlGera Zoltán Kossuth-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották kedden a nemzet színészei közé a közelmúltban elhunyt Szabó Gyula helyére. Az érintett örömmel és hálával fogadta kollégái döntését.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.