Cameron Diaz y-generáció Kate Upton A csajok bosszúja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek tavaszi limcsiként felszabadultan kacarásztunk A csajok bosszúján, de azért másra is jó ez a mozi. Tanulhatsz belőle csajos praktikákat, megtudhatod, milyen az Y-generáció - és a pasid sem fog unatkozni, mert elég jó nők szerepelnek benne, köztük a Csöcsikének titulált modell, a férfiak aktuális vágya, Kate Upton is.

Valami van a levegőben, sorra szakítanak a barátnőim, ami önmagában nem lenne fura, de ugyanígy a magyar sztárok is éppen most intenek búcsút aktuális szerelmüknek, a Life.hu nemrég számolt be többek között Muri Enikő, Bozsek Márk illetve Tóth Gabi szakításáról is.

Ha szerelmi bánatod van, a legjobb egy vödör fagyival az öledben romantikus DVD-n bőgni - ezt az amerikai filmek sugallta viselkedésmintát már sikeresen elsajátítottuk. Csakhogy most itt az új trend: ha megbántanak, vedd fel a kesztyűt, és készítsd ki a pasit, aki ezt tette veled - és hogy hogyan csináld? Erre tanít meg A csajok bosszúja.

Forrás: Twentieth Century Fox Film Corporation

A történet röviden. A jól menő negyvenes ügyvédnő (Cameron Diaz) boldogan szerelmeskedik a szuperszexi üzletemberrel (Nikolaj Coster-Waldau), míg rá nem jön arra, hogy szívdöglesztő pasija nős ember. Hamarosan megjelenik a feleség a nő irodájában. No nem számon kérni, hanem hogy megértse a történteket. A kemény szingli csajnak megesik a szíve az asszonyon, ezért néhányszor együtt lerészegednek, és még tanácsokkal is ellátja, mi hiányzik a nős pasiknak - otthon. (Például hogyan igazíts a fazonodon, hogyan borotváld a lábad, stb…), illetve kettősükből az is kiderül, hogy kár nőként alárendelni magad a férjed karrierjének, mert ha a pasi dobbant, ott maradsz anyagi támasz és megélhetési források nélkül.

Forrás: Twentieth Century Fox Film Corporation

Aztán megpróbálnak továbblépni a történteken, de rájönnek, hogy a szerelmi bonyodalom nem három, de minimum négy, öt... kismillió szereplős. ("Több segget láttam, mint egy vécédeszka" - hangzik el a vallomás a nagy szembesítési jelenetben.) A sztoriban felbukkan egy odamondogatós titkárnő (az elhíresült öltözködési stílusú Nicki Minaj rapper) - munkaerőként nem túl hasznos, de együttérez a munkatársak magánéleti bonyodalmaival. Van nyomozás és elindul a hashajtós-női hormonos-átverős bosszúhadjárat is - de hogy ki nevet a végén, azt természetesen nem árulhatom el.

Forrás: Twentieth Century Fox Film Corporation

Aki tuti nevetni fog, az a néző, bár a poénok többnyire alpáriak, de szerethetők. Egy szereplőről még mindenképpen beszélnünk kell, ez pedig a huszonéves szerető, akit a kritikák többsége butácskának tart, de egyáltalán nem az! Ő már Y- (vagy méginkább Z-) generációs lány, akinek többet ér a barátság és a béke, mint egy nős pasi szerelme és a civakodás a vetélytársakkal. Igazi "viráglány", egy modern hippi, aki nem azért száll be a bosszúhadjáratba, mert őt is lecserélik, hanem azért, mert helyre akarja hozni, hogy megbántotta a feleséget a férje elcsábításával. Annyit elárulok, ő lesz a film végén az, akinek pozitív hozzáállásáért kijár a legnagyobb jutalom is - mert megérdemli. És miközben a csajok megfogadják, hogy soha többé nem fekszenek le ugyanazzal a pasival, mi is levonhatjuk a tanulságot: az önzetlenség és a barátság jó és szórakoztató dolog - érdemes tehát ezt az utat választani. Felhőtlen szórakozást kívánok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.