Hurrá, hosszú hétvége - van idő programozni!

Pécs kulturális programajánló Óbuda pmsza Budapest Celldömölk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai nyelvben a programozás már nem a számítógép nyomkodását jelenti, dehogy! Hanem azt, hogy barátokkal, barátnőkkel indulunk szórakozni. Ehhez kínálunk programokat!

ZSOLNAY FESZTIVÁL

2014. május 1-3.
Pécs

Pécs kulturális életének frissessége számtalan forrásból táplálkozik, de az egészen bizonyos, hogy a Zsolnay negyed szellemisége és a Pécsi Tudományegyetem kreatív energiája markánsan hozzájárul mindehhez. Ők ketten most összeszövetkeztek, és ezt a hosszú hétvégét a Zsolnay Fesztivál és Egyetemi Napok keretében remek programokkal töltik ki. Böngészd végig a kínálatot, és máris indulj Pécsre!

Forrás: Facebook/Zsolnay Fesztivál

ÓBUDA NAPJA

2014. május 3-4.
Budapest

Ezen a szép vasárnapon tűzoltó lehetsz és katona... vagyis megvalósíthatod gyermekkori vágyaidat, esetleg megmutogathatod a fiadnak, milyenek a férfias játékok... Ha pedig már nagyobbacska vagy, szombat este Péterffy Bori, vasárnap pedig Ivan and the Parazol koncerttel vár Óbuda!

PUPPET SHOW

2014. május 3.
Budapest

Mi történik éjfél után a babaházban? Ezt a témát sokan, sokféleképpen feldolgozták már, a mesétől a horrorig. Ezúttal egy zenékre koreografált, látványos show-műsor keretében nézheted meg a valóra vált fantáziavilágot.

Forrás: Thinkstock

TULIPÁNFESZTIVÁL

2014. május 1-4.
Celldömölk

A város most első ízben rendezi meg ezt a fesztivált, amelynek célja kettős: virágosítással szeretnének kívülről és kulturális programokkal belülről megújulni. Ha ott laksz és vállalod, hogy te is ültetsz tulipánt, a város ad hozzá holland palántákat - és ezzel a szövetséggel mindenki csak jól jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.