Ők a B the First tehetségkutató első három sulizenekara

Forrás: B the First -
B the First szjger.hu tehetségkutató Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szjger.hu tehetségkutató versenyt indított a sulizenekaroknak. Nos, most lejárt az online tehetségkutatón jelentkezési határideje, most pedig megismertetjük veletek a három első zenekart. És hogy mi lesz a jutalma a győztesnek és mi mindent lehet tudni a tehetségkutatóról? Azt az szjger.hu oldalon elolvashatod.

A Deaf Galleys pásztói főhadiszállású garage-rock banda, a saját szerzeményükkel neveztek be a versenyre.

Forrás: szjger.hu

A The Popcorners tagjai a gimnáziumban barátkoztak össze, aztán csináltak egy zenekart. Eleinte hárman voltak, most ketten zenélnek együtt.

Forrás: szjger.hu

A Dodgem Együttes 2007-ben alakult. Elsősorban pop- és rockslágereket, jazz-rock feldolgozásokat játszik, de funky és jazz is gyakran szerepel műsorukon, és természetesen saját számok is. Sok "nagyszínpados" fellépésük volt már, a Művészetek völgyében is megmutatták magukat. A három zenekar vesenydalát ITT hallgathatod meg: ugye, milyen szuperek?

Forrás: szjger.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.