Így ébrednek Pély Barnáék - szelfikkel indították a napot

Forrás: B the First -
szelfi koncert lemezbemutató BtheF
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami nagyon fontosra készülsz, mit csinálsz reggel? Ugyanúgy indul a nap, mint általában? A B the First tagjai - Pély Barna, Péterfi Attila és Kottler Ákos - szelfiben mutatta meg a lemezbemutató koncert reggelét.

Kávé, starter, internet, hajmosás? Most kiderül, ki a csapat rosszfiúja!

Forrás: B the First

Ez a csoportkép pedig már a próbán készült, visszaszámlálás indul, már csak néhány óra van hátra a koncertig!

Forrás: B the First
B the First-álmok: "Úgy néz ki, hogy sikerült"http://www.life.hu/kult/20140507-mi-lesz-a-zenekarral-tiz-ev-mulva-a-b-the-first-az-almairol-vall.htmlHogy mi lesz a B the Firsttel 10 év múlva? A fiúk nem kis célokat tűztek ki maguk elé, persze viccesen. Reméljük, ez a sok humor, szeretet és lelkesedés valóban eljuttatja őket egyszer a Wembley-ig, mi drukkolunk nekik!KultOrigoVarga Livius: "Mi ez a kupleráj?"http://www.life.hu/kult/20140506-interju-varga-liviusszal-aki-a-b-the-first-masodik-nagylemezenek-cimado-dala-szoveget-irta.htmlPély Barna B the First zenekara már nagyban készül a pénteki (május 9.) lemezbemutatójára. A második nagylemez címadó dalának szövegét Varga Livius (Quimby, A kutya vacsorája) írta. A közös munkáról kérdeztük.KultOrigoMiért van itt ez a borosüveg? - kérdezte a zenész, és született egy újabb dalhttp://www.life.hu/kult/20140505-a-b-the-first-2-lemezbemutatoja-elott-a-lemez-szuleteserol-szol-a-mai-video.htmlA B the First tagjai elmesélik, hogyan lett a lemez címe Mi ez a kupleráj? - amiben van egy kis szex, sok-sok rendetlenség és hatalmas zűrzavar.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.