Ha unod a focit, menj divatbemutatóra - éjszaka!

Forrás: www.kreaiskola.hu -
Budapest Park kulturális programajánló színház focivébé fesztivál fociVB kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vébészezon sok párkapcsolatban konfliktusokat szül, hiszen nem minden nőről mondható el, hogy odáig lenne a labdarúgásért, a férfiak többsége viszont annál inkább szereti. Ha te sem kedveled a focit, a pasid ellenben éjjel-nappal a tévén csüng, ne vitatkozz vele, hanem találd fel magad: szervezz csajos programot! 

MAJKA & CURTIS KONCERT
2014. június 20.
Budapest

A Budapest Park Nagyszínpadán lép fel péntek este Majka és Curtis. A rekordnézettségű "Belehalok” című számmal külföldön is ismertté vált, hatalmas rajongótáborral rendelkező páros koncertjén meghallgathatod az összes slágerüket. Bulizz együtt az ózdi hőssel és az exfocista rapperrel, akik garantáltan elviszik a szívedet, ha akarod, ha nem!

Fotó: msArt by Mónus Anikó

ART & BEER
2014. június 13. – július 5.
Budapest

Egyedülálló együttműködés eredményét láthatod a Palomában, amely egy Budapest belvárosában lévő kortárs művészeti projekt. Az ART & BEER kiállításon a Krea Kortárs Művészeti Iskola grafikus tanulóinak munkáit tekintheted meg, akik a dán Carlsberg Group sörgyártó cég felkérésére, a 2014-es focivébé alatti szurkoláshoz terveztek tárgyakat. Focirulett, interaktív sörnyitó és egyéb érdekességek születtek, amelyek biztosan hozzájárulnának a vidám meccsnézésedhez: csekkold őket magad is!

NEMZETKÖZI VIZSGAFILM-BEMUTATÓ
2014. június 20.
Budapest

A Werk Film Akadémia vizsgafilmjei mellett idén a berlini Kelle Filmakadémia alkotásai is bemutatkoznak a Toldi moziban. Nyolc magyar és három berlini filmet nézhetsz meg az este folyamán, amelyek egytől egyig professzionális színvonalú művek. Témájukat tekintve sokszínűek: lesz szó állásinterjúról, férfi-nő viszonyról és egyéb érdekes élethelyzetekről, emberi kapcsolatokról. Ismerkedj meg korunk feltörekvő tehetségeivel, és hagyd, hogy magával ragadjon a formabontó filmek hangulata!

DIVATBEMUTATÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁN
2014. június 21.
Budapest

A vébészezon sok párkapcsolatban konfliktusokat szül, hiszen nem minden nőről mondható el, hogy odáig lenne a labdarúgásért, a férfiak többsége viszont annál inkább szereti. Ha te sem kedveled a focit, a pasid ellenben éjjel-nappal a tévén csüng, ne vitatkozz vele, hanem találd fel magad: szervezz csajos programot! Vedd nyakadba a barátnőiddel a várost, és használd ki a Múzeumok Éjszakáján érvényes rendkívüli kedvezményeket! Nem tudod, melyik múzeumot látogasd meg? Mi segítünk egy tippel: este 9-kor a Krea Kortárs Művészeti Iskola végzős divattervezőinek és stylistjainak a divatbemutatóját csodálhatod meg a Szépművészeti Múzeumban.

KREA alkotások: Bridget & Olivia, Lilla Nemeth, Földi Fanni Forrás: www.kreaiskola.hu

TOUR DE ZALAKAROS
2014. június 22.
Zalakaros

Vasárnap kerül megrendezésre az idei MERIDA Tour de Zalakaros. Legyél akár amatőr kerékpáros, akár profi versenyző, mindenképp megtalálod a hozzád passzoló távot, hiszen három különböző útvonalra is benevezhetsz. Ha szeretteiddel szeretnél egy kellemeset tekerni, akkor a 33 km-es családi túrán érdemes indulnod, ha pedig kalandra vágysz, akkor a 70 km-es teljesítménytúra nyújthat számodra izgalmas élményt. Ha buzog benned a versenyszellem, és még nagyobb kihívás elé szeretnéd állítani magad, akkor a 127 km-es országúti maratonon mutathatod meg gyorsaságodat. Helyszínen nevezni a verseny előtti két napon tudsz, vasárnap már nem lesz rá lehetőséged. Nevezéskor az értékes rajtcsomag mellé egész hétvégére érvényes belépőt kapsz a zalakarosi fürdőbe és a 7 Vezér Történelmi Kalandparkba.

Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi..."http://www.life.hu/kult/20140613-kulturcsemege-majkaval-a-kozelgo-budapest-parkbeli-koncert-elott.htmlJúnius 20-án a Budapest Park Nagyszínpadán lép fel Majka&Curtis, akik 2014 egyik jelentős könnyűzenei díjkiosztóján, a 22. BRAVO OTTO-gálán Az év együttesének járó díjat zsebelték be - egy évvel azután, hogy Belehalok című számukért is hazavihettek már egy arany indiánt. Kult--Négylábú filmsztárok - ők a leghíresebb kutyaszínészekhttp://www.life.hu/kult/20140613-a-feher-isten-premierjen-hires-kutyasztarokat-mutatunk-be.htmlA híres hollywoodi mondás szerint a tuti sikerfilmhez főszereplőnek vagy gyereket, vagy kutyát kell választani. Most az utóbbi esetet vizsgáljuk meg, ezen belül is azokat a színészebeket gyűjtve össze, akik a maguk "szakmájában" igazi sztárnak számítanak - mint például az épp mozikban futó új magyar film, a Fehér Isten kutyahőse, aki még díjat is nyert Cannes-ban.Kult--Életműdíjat kapott a Hooliganshttp://www.life.hu/kult/20140606-kulturcsemege-a-viva-comet-eletmudijat-kapo-hooligans-egyuttessel.html2014-ben kiemelkedő teljesítményéért a Hooligans kapja az idei első VIVA Comet-gömböt, a "Magyar Könnyűzenéért" díjat. A nyolc aranylemezes és egy platinalemezes együttes ezzel 2004 és 2007 után harmadszor kap Comet-díjat. Ebből az alkalomból most ők a Kultúrcsemege vendégei.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.