Itt van Pély Barna és a United legújabb videoklipje

United Veled vagyok egyedül Pély Barna videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Veled vagyok egyedül című nótához készült a klip. Szerintünk nagyon klassz lett! Ne hagyd ki te sem!

Elkészült a United zenekar legújabb videoklipje a Veled vagyok egyedül című dalhoz. A fekete-fehér klipben a zenekar frontemberén, Pély Barnán és a banda tagjain, Romhányi Áronon, Mits Gergőn és Potesz Balázson kívül Törsök Márta és Udvaros György is szerepel.
Nekünk nagyon tetszik! Alább meghallgathatod te is a hivatalos verziót:

Életműdíjat kapott a Hooliganshttp://www.life.hu/kult/20140606-kulturcsemege-a-viva-comet-eletmudijat-kapo-hooligans-egyuttessel.html2014-ben kiemelkedő teljesítményéért a Hooligans kapja az idei első VIVA Comet-gömböt, a "Magyar Könnyűzenéért" díjat. A nyolc aranylemezes és egy platinalemezes együttes ezzel 2004 és 2007 után harmadszor kap Comet-díjat. Ebből az alkalomból most ők a Kultúrcsemege vendégei.Kult--Angelina Jolie gonosz és szeretjük - fordított mesék a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20140605-angelina-jolie-demona-filmje-kapcsan-osszegyujtottuk-a-negativ-hosokrol-szolo-filmeket.htmlA Demóna premierje is alátámasztja azt a benyomásunkat, hogy az utóbbi időben mintha divatba jöttek volna azok a filmek, amelyek olyan karaktert tesznek meg főszereplőnek, akinek a hagyományos történetmesélési sémák szerint az antihősnek, ellenfélnek, netán főgonosznak kellene lennie. Mivel pedig a mesékben a legélesebbek az ilyesfajta határok, ebben a műfajban még látványosabban működik a dolog. Angelina Jolie fordított Csipkerózsikája kapcsán utánanéztünk: kik manapság a legjobb rosszarcok? Kult--Robert Pattinson lesz az új Indiana Jones?http://www.life.hu/kult/20140604-robert-pattinson-szinesz-lephet-harrison-ford-helyebe-es-alakithatja-indiana-jonest.htmlAz Alkonyat-filmek sztárja alakíthatja a híres régészprofesszort a filmsorozat új részében.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.