Ez a zúzós zenék és izgalmas utazások hete - tarts velünk!

Forrás: Liquid Production -
Budapest Park kulturális programajánló fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyár, akkor zene minden mennyiségben! Ezúttal egy kicsit nosztalgikus hangulatba ringatunk, de azért nem úgy... Nagy klasszikusokat ajánlunk punktól popig - testközelből! 

SICK OF IT ALL A PARKBAN

2014. július 22.
Budapest

Az idei szezon sem maradhat hardcore/punk buli nélkül a Budapest Parkban, így hát véssétek be a naptárba, hogy július 22-én hosszú kihagyást követően ismét Budapestre látogat a legendás Sick Of It All! A banda a nyolcvanas évek végén alakult, és folyamatosan változott a zenéjük, így minden egyes lemezük egyfajta korlenyomatnak is tekinthető. Világsikerük titkát most te is ellesheted, ha velünk bulizol, addig pedig íme, egy kis előzetes.

CAMPUS FESZTIVÁL DEBRECENBEN

2014. július 23-27.
Debrecen

Forrás: www.quimby.hu/Valuska Gábor

Hétvégén, ha teheted, látogass el Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiváljára Debrecenbe a Nagyerdőn. Tavaly több mint hatvanezren fesztiváloztak itt és idén is ugyanolyan izgalmasnak ígérkezik az esemény, hiszen a legjobb hazai előadók (Belga, Quimby, Vad Fruttik, Carbonfools stb.) mellett színvonalas lesz a nemzetközi zenei kínálat is. És hab a tortán, hogy a debreceni Tankcsapda is szülővárosában ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját!

Világzenei pillanatok

2014. július 18-19.
Óbuda

Djabe Forrás: Liquid Production

Steve Hackett (Genesis) idén az Óbudai Nyár keretében lép fel a magyar Djabe zenekarral. A világsztár és hazánk első számú jazz/világzenei fúziós együttese nem most találkozik először, hiszen Heckett lemezén a Last Train to Istanbul című dalt a Djabe inspirálta és a gitáros a saját zenekarával nem is játssza, csak a magyar csapattal. Steve Hackett 2003 óta készít közös felvételeket a Djabéval, sőt, Phil Collins és Peter Gabriel egykori zenésztársa kezdeményezésére 2007 óta rendszeresen turnézik is velük. Minden évben két hetet töltenek együtt koncertezéssel és stúdiófelvételekkel.

Ugyancsak itt, de egy nappal később a legendás magyar East zenekar is fellép – az életműkoncertjük kihagyhatatlan élménynek ígérkezik a Zichy udvarban!

VÍZIKALANDRA FEL!

2014. augusztus 15-17.
Jelentkezési határidő: 2014. július 21.

Forrás: Thinkstock

Ha azt tudod, hogy víz közelében szeretnéd tölteni a nyár néhány forró napját, de unod a Balatont és valami izgalmasabb kalandra vágysz, akkor ezt a szigetközi vízitúrát neked találták ki. Bár maga a nagy kaland csak augusztus közepén veszi kezdetét, de a korlátozott létszám miatt a jelentkezés július 21-én lezárul, ezért most döntsd el, hogy belevágsz-e! Hajót a szervezők biztosítanak, de az evezőt te fogod majd a vízbe meríteni. Szerencsére túravezető ügyel arra, hogy a folyón a megfelelő irányba haladj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.