Légy színes, légy nyitott - legyél velünk!

Forrás: Facebook/Budapest Park -
Budapest Park kulturális programajánló focivébé fesztivál fociVB koncert kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek bőven jut a július eleji programokból, most aztán színes a választék. Koncertek, gyerekfoglalkoztatók és kifejezetten csajos programok is szerepelnek a kínálatban, úgyhogy csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a számodra legvonzóbbat!

PET SHOP BOYS KONCERT
2014. július 7.
Budapest

Négy nap múlva, a Budapest Park nagyszínpadán lép fel a ’80-as évek óta zenélő, háromszoros Brit-díjas Pet Shop Boys. Az elektronikus popzene veteránjai az elmúlt évtizedekben számtalan fülbemászó slágerrel gazdagították a világot, sőt, a Guinness-rekordok könyvébe is bekerültek, mint a brit könnyűzene történetének legsikeresebb párosa. Igazi retro buliban lesz részed, a duó egészen biztosan fergeteges koncertet ad!

Forrás: AFP

BUDAPEST PRIDE
2014. július 5.
Budapest

A nyitottság fontosságára és a gyűlölködés értelmetlenségére szeretné felhívni a figyelmet a Budapest Pride szervezet, akik az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megtartják felvonulásukat. "Teremtsünk együtt egy olyan társadalmat hazánkban, amelyben nincs helye semmiféle nőgyűlölő, rasszista, homofób és transzfób megnyilvánulásnak" - hirdetik Facebook-eseményüknél. A felvonulás után piknik és különböző fellépők várnak a Városligetben.

Nyitottak vagyunk!

A Nyitottak vagyunk kampányt azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek hozták létre, amelyek alapvető értéknek tekintik, hogy munkatársaikat és partnereiket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljék meg. A Nyitottak vagyunkhoz az Origo Zrt. - ezen belül az Origo.hu és a Life.hu - is csatlakozott. A Life.hu sztárszerzői, Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi, ebben a videóban mesélnek arról, miért is éri meg nyitottnak lenni.

GASZTROANGYAL A MILLENÁRISON
2014. július 4-6.
Budapest

Forrás: Thinkstock

Lassanként vége a focivébének. Addig is használd ki, hogy a pasid még a tévéképernyőn csüng a haverokkal, és szervezz csajos programot a barátnőddel! Itt egy tipp: a Millenáris Parkban Gasztroangyal hétvége lesz, ahol találkozhattok a sorozat legmeghatározóbb szereplőivel. A beszélgetések mellett istenien finom falatok közül csemegézhettek, illetve recepteket gyűjthettek és konyhai praktikákat leshettek el. Többek között megtanulhatjátok, hogyan kell kenyeret dagasztani, tökéletesen omlós húst sütni, lekvárokat, szörpöket és savanyúságot főzni. Amellett, hogy egy csodás napot tölthetsz együtt a barátnőddel, szíved választottja is biztosan örülni fog az újonnan szerzett tudásodnak!

PÖTTÖMKERT
2014. július 6.
Budapest

Nem tudod, milyen izgalmas és értelmes programmal szórakoztasd csemetédet a nyári szünetben? Az állatkertben már jártatok, a strandolás kezd unalmassá válni, a játszótér pedig lerágott csont? Ne ess kétségbe, adunk egy szuper ötletet: látogassatok el vasárnap 10 és 17 óra között a Budapest Parkba, ahol második alkalommal nyitja meg kapuit a Pöttömkert! Kreatív foglalkozások, gyerekek számára tartott jógaórák, rendőrautó-bemutató, designpiac és fantasztikusan finom kézműves fagylaltok várnak titeket. A hab a tortán Kárász Eszter mesezenekara lesz, a kicsik imádni fogják a közös éneklést! A felnőtteknek a nap folyamán lesz lehetősége véradásra, a Vöröskereszt szeretettel várja a segíteni akarókat.

Forrás: Facebook/Budapest Park

VOLT FESZTIVÁL
2014. július 1-6.
Sopron

Már két napja tart a VOLT fesztivál, de ne aggódj, még rengeteg koncert vár téged, ugyanis egészen hétfő hajnalig tart a buli. Fantasztikus külföldi előadók (Arctic Monkeys, Foals, Thirty Seconds To Mars, Hurts stb.) és magyar zenekarok (Péterfy Bori & Love Band, 30Y, Mary Popkids, Tankcsapda stb.) gondoskodnak a szuper hangulatról, unatkozni teljességgel lehetetlen. A VOLT egy valódi életérzés, egyszerre családias és világszínvonalú. Még nem késő kiruccannod Sopronba, ha van rá lehetőséged, semmiképp ne hagyd ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.