15 éve egy amerikai pitének nagyon rossz napja volt

Forrás: Instagram/theacademy -
szex Jim kultusz népszerűség Amerikai pite almás pite évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1999-ben mutatták be a mozikban nagy kedvencünk, az Amerikai pite című film első részét. Ez a vígjáték igazi kultuszfilmmé nőtte ki magát. Aki látta, az tuti, hogy egy életre megjegyezte magának Stifler mamáját, és azt is, hogy többé már nem tud úgy gondolni egy almás pitére, mint a film megnézése előtt...

Az Amerikai pite annak köszönheti hatalmas népszerűségét, hogy nyíltan beszél a szexről, és nem tagadja, hogy a kamaszokat legfőképp csak ez a téma foglalkoztatja. Annak ellenére, hogy a film hemzseg az alpári poénoktól, szerethetővé teszi magát, hiszen a fiatal nézők könnyen azonosulhatnak a szereplőkkel. Például a bénácska Jimmel, akit a forró pités lebukása után apja próbál szexuálisan felvilágosítani.

15 éve ennek a pitének nagyon rossz napja volt Forrás: Instagram/theacademy

A film segít feloldani a kamaszok gátlásait és önbizalmat ad nekik, hiszen rávilágít, hogy mindenkinek van egy szerencsétlen oldala, megtanítja őket saját magukon nevetni. A mozi megjelenése után sok hasonló témájú alkotás született még (például Hangyák a gatyában), de egyik sem ért el akkora sikert, mint a Pite-sorozat.

Íme, a kihagyhatatlan pités jelenet, amit sosem lehet megunni! :)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.