transzvesztita színész Stohl András Őrült nők ketrece átváltozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb szerepe kedvéért nővé alakult Stohl András, az Alföldi Róbert rendezésében színpadra állított Őrült nők ketrece című musicalben.

Az Átrium Film-Színházban Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével kétségkívül a nyár legjobban várt budapesti színházi bemutatója lesz Az őrült nők ketrece, amelyben Csobot Adél is szerepet kapott. A Fókusz elsőként lehetett jelen a főpróbán.

„Szuper szerep, de nagyon nehéz. Nagy ajándék színészileg, de sok a hibafaktor. Gyors öltözések, parókaváltások, takra kell működni. Amikor nekifogtunk, azt gondoltam, nehéz transzvesztitát játszani, de megszerettem ezt a figurát" – mondta Stohl.

Az őrült nők ketrece

Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az őrült nők ketrecének története egy transzvesztita mulatóban játszódik, amelynek tulaját Hevér Gábor, a sztárját Stohl András játssza. A történetben természetesen van romantikus szerelemi szál, lesznek csalódások és harc az elfogadásért.
Mély dekoltázs, dögös smink - Ilyen szexi még sosem volt a Barátok közt Hannájahttp://www.life.hu/bulvar/20140711-nyari-dia-a-baratok-kozt-sorozat-hannaja-szexi-fotokon.htmlA Barátok közt sorozat fiatal generációja egyre többet mutat magából. Munkácsy Kata szexi fotói után Nyári Diáról is dögös képek készültek. Igaz, nem OLYAN dögösek.TV + Bulvár--Judy retteg! Egy pszichopata férfi zaklatjahttp://www.life.hu/bulvar/20140710-judyt-a-groovehouse-enekesnojet-egy-pszichopata-ferfi-zaklatja-es-halalosan-megfenyegette.htmlFélelmetes történetbe keveredett Judy, a Groovehouse énekesnője, akit egy őrült rajongója életveszélyesen megzsarolt.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián egy fiút kért szülinapjára Pamelátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140709-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-egy-kisfiut-szeretne-kapni-szuletesnapjara-pamelatol.htmlAkinek mindene megvan, mit lehet neki venni? - ezt a kérdés feszegette Pamela, amire az Édes Élet sztárja frappáns választ adott. Jöhet a második baba?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.