Modellből színésznő - támad az új generáció!

Forrás: Northfoto -
Irina Shayk Palvin Barbara Suki Waterhouse Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még alig tettük túl magunkat a tényen, hogy Hollywood időnként szépséges modellekkel pótolja a színésznőkből (esetleg) hiányzó Vénusz-faktort, amikor támad az új generáció. Palvin Barbi filmjét, a Herkulest csütörtöktől játsszák a hazai mozik, ennek kapcsán összeszedtük a legfrissebb modellgeneráció mozival kacérkodó tagjait.

Kate Upton

Viráglány-fazonján csak derülni lehetett - különösen, amikor Cameron Diaz szimplán "Csöcsikének" nevezi a világbékét és szeretetet hirdető lányt A csajok bosszújában. Más kérdés persze, hogy azért érezzük a modellből lett színésznő alakítását hitelesnek, mert önmagát adja, vagy azért, mert tényleg jó... Egy biztos, öniróniája van - és ez már fél siker!

Forrás: AFP

Irina Shayk

Cristiano Ronaldo - akiről nemrég megírtuk, hogy édesanyja nehezen fogadta el érkezését - barátnője Palvin Barbihoz hasonlóan a Herkulesben domborít, de már azt nyilatkozta, hogy szeretné gyakrabban kipróbálni magát a kamera előtt. Saját magát már többször alakította, többnyire gusztusos képsorokon mutatott be falatnyi fürdőruhákat, egy ízben pedig egy videojátékban menekült ezerrel (The Run). A hölgy csillagjegye Bak - így kétségünk sincs afelől, hogy maximális erőbedobással fogja teljesíteni a maga elé kitűzött feladatot.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Suki Waterhouse

Modellként olyan márkák arcaként láthattuk, mint a Marks & Spencer, de ami talán ennél is irigyeltebbé teszi, hogy jelenleg Bradley Cooper barátnője. Ő a felsorolt szuperszépségek közül a legtapasztaltabb forgatás terén, hiszen nem kevesebb, mint öt filmben szerepelt a szőke szépség.

Forrás: AFP

A lázadót még forgatják, várhatóan 2015-ben kerül a nézők elé, az Ahol a szivárvány földet ér és a Pusher előtt egy rövidfilmben és egy tévészériában is szerepet kapott. A tehetségnek annál beszédesebb bizonyítéka mi lehetne, mint az, hogy a rendezők újra és újra fantáziát látnak abban, hogy kamera elé állítsák.

Palvin Barbi

Forrás: Northfoto

Kedvencünket hagytuk a végére: Palvin Barbi is színésznőként debütál a Herkulesben. Az Origo itt részletesen elemzi, mennyire ügyesen oldja meg a színészi feladatokat a reklámfilmekben - azt pedig bátran kijelenthetjük, hogy a játékos, provokatív szépség angyalarca jól mutat majd a kosztümös filmben!

Beyoncé lehet az év énekesnője?http://www.life.hu/kult/20140718-beyonce-kapta-a-legtobb-mtv-video-music-awards-jelolest.htmlMegvannak a 2014-es MTV Music Video Awards jelöltjei, akik közül toronymagasan a popdíva vezet a maga 8 darab jelölésével. Korábban a Forbes választotta meg a legbefolyásosabb hírességnek - szóval eredményes hónapok vannak a háta mögött.Kult--Mácsai Pál újra rendelhttp://www.life.hu/kult/20140720-az-hbo-terapia-cimu-sorozatanak-masodik-evada-osztol-a-televizioban-macsai-pallal.htmlJó hír a Terápia rajongóinak! Ősszel már láthatóak lesznek az új epizódok... Mi már nagyon várjuk! Nem mellesleg ez az a sorozat, amelynek láttán különösebb lelki problémák nélkül is kedvünk lenne szakemberhez fordulni. Kult--68 éve állt először a kamera elé Marilyn Monroehttp://www.life.hu/kult/20140718-marilyn-monroe-68-eve-allt-eloszor-a-kamera-ele.htmlPróbafelvételnek indult, végül minden idők egyik legcsillogóbb filmsztárja és szexszimbóluma lett belőle.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.