Bár az X-Faktor egyik dobogósa lett, úgy tűnik a műsorszervezők mégsem kapkodnak Krasznai Tündéért. Az énekesnő most Karády Katalin bőrébe bújva próbál visszakerülni a köztudatba. Mi szurkolunk neki. 

Ahogy a Life.hu is megírta, nem Tünde az egyetlen, akit inspirál a legendás színésznő, Karády Katalin. Kapócs Zsókának évekig futott önálló Karády estje, Regős Lili pedig a színésznőre hajazó fotót készíttetett magáról. Most pedig Krasznai Tünde próbál teljes gőzzel egy darabot, amelyben megidézi a különleges hangú énekesnőt.

A szerkesztőségben elgondolkoztunk azon, vajon miért nyúl vissza Krasznai (is) az énekesnőhöz? Magyarul: mit akar Tünde Karádytól? Arra jutottunk: népszerűséget és közönséget.

Tény, az X-Faktor bronzérmesének a tehetségkutatót követően nem sok jutott a sikerből, olyannyira, hogy néhány hónapja még azt is fontolgatta, hogy külföldön próbál szerencsét. Az énekverseny idején Alföldi Róbert is elhúzta Tünde előtt a mézesmadzagot. "Azon gondolkozom, hogy a közeljövőben futó munkáim valamelyikében szerepet adok magának" - jelentette ki. A rendező azóta egy korábbi széria szereplőjét, Csobot Adélt karolta fel. A pornós múltjával már az X-Faktor kezdetén comingoutoló Tündének valószínű, hogy az sem esett jól, hogy nem engedték fellépni (egyenesen kitiltották) a parlamenti gyerekkarácsonyon

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„Amikor próbáltunk, kiderült számomra, hogy rengeteg párhuzam van a legendás művésznő és az én életem között. Olyan, mintha magamat játszanám el. Rengeteget próbálok, hiszen nagyon fontos számomra a bemutató, amely a Művészetek völgyében lesz. Az Éry Balázs zongorakíséretében előadott számok között prózai betétek mesélik el az énekesnő múltjának lényegesebb epizódjait" - mondta el Krasznai a Blikknek.

Hogy miként bújik Tünde Karády bőrébe, azt még nem tudjuk megmutatni, de Zsóka alakításából egy részletet nálunk is láthatsz. Neked bejön?

Örök bélyeg a pornós múlt? - Nem így képzelte a jövőt
Krasznai Tünde az Origónak optimistán nyilatkozott a műsor befejeztével. Arról beszélt, hogy ugyan "csak" harmadik lett, az ő életét gyökerestől megváltoztatta a műsor. A Life.hu pedig egy egykori - a pornóvilágban tevékenykedő - gyártásvezetőt szólaltatott meg Tündéről: "Mindig a zenéről beszélgettünk. Őt már akkor is az éneklés érdekelte. Angolul tanult, karaokézott, énektanárhoz járt. Az összes pénzt, amit a forgatásokon megkeresett, arra költötte, hogy a hangját, a zenei tehetségét képezze" - emlékezett vissza.