Paris Hilton Fred Durst Pamela Anderson Hulk Hogan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten került a mozikba a Szexvideó című film, amelyben Cameron Diaz huncutkodik a pasijával otthon a kamera előtt - majd keresi kétségbeesetten az eltűnt felvételt. Persze vannak hírességek, akikkel ez nemcsak egy vígjátékban, hanem az életben is előfordult: közülük gyűjtöttük össze a legnevezetesebb eseteket.

Pamela Anderson

Kis túlzással a világ a házi szexvideó fogalmával 1995-ben ismerkedett meg, amikor Pamela Anderson kebelcsoda és színésznő, valamint Tommy Lee rockzenész a nászútjukon készített egy ilyet, amit elloptak tőlük, és kiszivárogtatták a sajtónak. Korábban ugye a képrögzítési eszközök sem voltak még igazán széles körben elérhetők ahhoz, hogy párok (és hírességek) otthon ilyesmiket gyártsanak, no meg nem létezett a felület, amin mások megtekinthették volna a megszerzett jeleneteket. Maximum a bulvárújságokba tudtak betenni belőlük egy-két kitakart, homályos képkockát, na bumm. Aztán jött az internet, körülbelül pont Pamela Andersonék videója idején, azóta pedig önálló műfajjá vált a celeb-szexvideó.

Forrás: AFP

Paris Hilton

A műfaj leghíresebb és a statisztikák szerint legtöbb ember által megnézett darabját Paris Hilton állította elő 2004-ben egy párizsi szállodában, ahol az akkori fiújával, Rick Salomonnal vették fel a szeretkezésüket a kamera éjjellátó funkciójának segítségével, vagyis szép zöld képekben. Máig nem tudni, pontosan hogyan került a sajtóhoz a felvétel, valószínűleg a hírnévre vágyó és Paris Hilton oldalán nem sok sót megevő Salomon adhatta el jó pénzért, de igazából Paris Hilton járt jól vele. Eleinte tagadta, hogy ő lenne a felvételen, majd beismerte a dolgot, és inkább megpróbálta kamatoztatni a nagy hírverést, sikerrel. Korábban csak a mesés öröksége és a vad bulizásai miatt volt ismert, a szexvideója óta viszont egyfolytában tévéshow-kban szerepel, divatkollekciókat ad ki, modellkedik, sőt még énekesi és színésznői karrierbe is belevágott (bár e két utóbbit inkább felejtsük el).

Forrás: AFP

Fred Durst

A Limp Bizkit frontembere leginkább a kilencvenes években és az ezredforduló környékén volt sikeres és híres, azóta kevesebbet hallani róla. 2005-ben azért sikerült bekerülnie a híradásokba, mert valaki feltöltött egy olyan videót az internetre, amely egy ismeretlen nő és Durst szexkalandját rögzítette. A 2 perc hosszúságú (khm...) felvételt Durst állítása szerint egy szerelő lophatta el tőle, mivel azt ő a számítógépén tárolta és sohasem szándékozta közszemlére tenni. Sőt, olyannyira megviselték az események, hogy a videóját először nyilvánosságra hozó internetes oldalt 80 millió dolláros fájdalomdíjra perelte be, persze sikertelenül.

Forrás: AFP/Patricia Del Melo Moreira

Hulk Hogan

A hírességek szexvideói persze nem csak úgy kerülhetnek nyilvánosságra, ha valaki ellopja őket. Gyakran már eleve azzal a szándékkal készülnek, hogy majd hasznot húzzanak belőlük (esetleg hogy egy feltörekvő sztárocska így érjen el minél nagyobb hírnevet). A híres pankrátor-legenda, Hulk Hogan se gondolta volna, hogy átverés áldozata, amikor egy haverja exneje - akiről régóta tudta, hogy odavan érte, ezért végül ágynak döntötte - levideózta az együttlétet. Aztán szépen eladta jó pénzért a felvételt, az felkerült a netre, Hogan pedig döbbenten tudta meg, hogy eleve ez volt a terv, sőt, az exférj is segédkezett benne. "Rosszul vagyok ettől az egésztől" - nyilatkozta, mi pedig meg tudjuk érteni.

Forrás: AFP

Cameron Diaz

És akkor következzen a filmes apropó - íme, a Szexvideó előzetese:

Szekrényajtónyi hátak, duzzadó muszklik - ők a kedvenc filmes izompacsirtáinkhttp://www.life.hu/kult/20140724-a-herkules-premierje-kapcsan-osszeszedtuk-a-legizmosabb-szineszeket.htmlEzen a héten érkezett a mozikba a Magyarországon forgatott Herkules, amelyben Palvin Barbit is láthatjuk egy-egy imádnivaló pillanatra. Most pedig Dwayne Johnson újabb erőfitogtatása kapcsán a Life.hu összegyűjtötte a filmvászon legizmosabb fickóinak csapatát. Kult--Modellből színésznő - támad az új generáció!http://www.life.hu/kult/20140722-a-herkules-film-premierjen-modellbol-lett-szinesznoket-sorolunk.htmlMég alig tettük túl magunkat a tényen, hogy Hollywood időnként szépséges modellekkel pótolja a színésznőkből (esetleg) hiányzó Vénusz-faktort, amikor támad az új generáció. Palvin Barbi filmjét, a Herkulest csütörtöktől játsszák a hazai mozik, ennek kapcsán összeszedtük a legfrissebb modellgeneráció mozival kacérkodó tagjait.KultOrigoAkinek a makogás jól áll - ők a leghíresebb majomsztárokhttp://www.life.hu/kult/20140715-a-majmok-bolygoja-forradalom-premierjen-hires-majomszineszeket-mutatunk-be.htmlHa már a Fehér isten kapcsán nemrégiben összegyűjtöttük a kedvenc kutyáinkat, akkor most A majmok bolygója - Forradalom premierjéhez kapcsolódva mi más következhetne, mint egy toplista minden idők legemlékezetesebb filmes csimpánzairól, gorilláiról és egyéb rokonainkról? Fogadjátok majomszeretettel!KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.