Így nyert új értelmet a kutyapóráz

kutya Christian Grey előzetes Anastacia Steele A szürke ötven árnyalata filmadaptáció paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két cuki golden retviever bújt Anastasia Steele és Christian Grey bőrébe egy paródia kedvéért.

Hogy mennyire megmozgatta a világ fantáziáját A szürke ötven árnyalatának előzetese, arra jó példa az a rengeteg feldolgozás, amely a megjelenés óta született. Anastasia Steele és Christian Grey történetét dolgozta fel többek között az alábbi videó két golden retrievere is: liftben, ágyban, pórázzal – majdnem úgy, ahogyan az a nagy könyvben is meg van írva. A paródia teljes változatát alább te is végignézheted:

Minden idők leggyorsabban fogyó könyve

Soha nem kapkodtak el még úgy könyvet, mint E. L. James trilógiájának első részét, A szürke ötven árnyalatát. A regény egy nap alatt elfogyott, azonnal újranyomták. A Life.hu kritikájában Nagy Márta viselkedéselemző ír arról, vajon mi az oka az erotikus regény hihetetlen népszerűségének. A könyvön alapuló film 2015 februárjában kerül a magyar mozikba.
Már most falhatod A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/news/20140731-a-szurke-50-arnyalata-erotikus-regeny-megihlette-a-cukraszokat-is-kaposak-a-christian-es-ana.htmlA szürke ötven árnyalata-fanatizmus a könyvesboltok után a divatvilágot, most pedig a cukrászdákat is meghódította.NewsOrigoTúl erotikus a tévének A szürke ötven árnyalata előzetesehttp://www.life.hu/kult/20140729-megvagtak-a-szurke-otven-arnyalata-traileret.htmlPár nappal ezelőtt együtt örömködtünk a fél világgal: ugyanis végre megjelent A szürke ötven árnyalata előzetese. Kiderült: a trailert túl erotikusnak találták a reggeli műsorba, ezért meg kellett vágni.KultOrigoMi köze Beyoncénak A szürke ötven árnyalatához?http://www.life.hu/bulvar/20140720-a-szurke-otven-arnyalata-traileret-posztolta-instagramjara-beyonce.htmlNos, arról még most sem szól a fáma, hogy lesz vagy nem lesz szex A szürke ötven árnyalatában, de azt sejteni lehet, hogy a nagysikerű könyv filmadaptációjához köze lesz Beyoncénak is... Hogy miből? Az énekesnő az Instagramján osztotta meg a készülő mozi trailerét. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.