Eszenyi Enikő a Körösbe vetette magát

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő -
Szarvas emelvény vízbe ugrás Vízi Színház Körös Eszenyi Enikő éneklés alakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő „A Vers a víz felett" című sorozat keretében „A gyönyörben NINCS középút!" című egyszemélyes estjével vette le a lábáról a közönséget a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Vízbe ugrott, kimászott, énekelt, mesélt, varázsolt.

Eszenyi Enikő fantasztikus alakítást nyújtott kedden Szarvason „A gyönyörben NINCS középút" című előadásán. A „Vers a víz felett" elnevezésű sorozat keretében megrendezett produkció során a színésznő a tőle megszokott szenvedélyességével énekelt, zongorán Darvas Ferenc kísérte, a dalok között pedig beszélgetett a nézőkkel.

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

A legizgalmasabb talán az a jelenet lehetett, amikor a színésznő a darab vége felé beleugrott a Körösbe, úszott egyet, majd egy emelvényre felmászva (lásd fotó!) elénekelte a Csárdáskirálynő betétdalát, ezután pedig egy motorcsónak visszahozta a színpadhoz.

Ez már a vízbeugrás utáni pillanat Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

Nézői vélemény az előadásról:

„Eszenyi Enikő egyszerű volt, szinte smink nélkül, műszempilla, műköröm nélkül lépett színpadra, és a tehetségével, szenvedélyével, kedvességével mindenkit levett a lábáról. Csak a művészetével hatott ránk, egyszerűen csúcs volt, euforikus hangulatban játszott. Volt, hogy rizst szórt a telt házas közönségre. A vízbe ugrás után csurom vizesen énekelte a befejező számot, Ezt a nagy szerelmet néked köszönöm. Játékát a végén természetesen állva, vastapssal ünnepeltük meg.” Joli, Gyomaendrőd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.