Eszenyi Enikő „A Vers a víz felett" című sorozat keretében „A gyönyörben NINCS középút!" című egyszemélyes estjével vette le a lábáról a közönséget a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Vízbe ugrott, kimászott, énekelt, mesélt, varázsolt.

Eszenyi Enikő fantasztikus alakítást nyújtott kedden Szarvason „A gyönyörben NINCS középút" című előadásán. A „Vers a víz felett" elnevezésű sorozat keretében megrendezett produkció során a színésznő a tőle megszokott szenvedélyességével énekelt, zongorán Darvas Ferenc kísérte, a dalok között pedig beszélgetett a nézőkkel. 

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

A legizgalmasabb talán az a jelenet lehetett, amikor a színésznő a darab vége felé beleugrott a Körösbe, úszott egyet, majd egy emelvényre felmászva (lásd fotó!) elénekelte a Csárdáskirálynő betétdalát, ezután pedig egy motorcsónak visszahozta a színpadhoz.

Ez már a vízbeugrás utáni pillanatForrás: Facebook/Eszenyi Enikő
Nézői vélemény az előadásról:
„Eszenyi Enikő egyszerű volt, szinte smink nélkül, műszempilla, műköröm nélkül lépett színpadra, és a tehetségével, szenvedélyével, kedvességével mindenkit levett a lábáról. Csak a művészetével hatott ránk, egyszerűen csúcs volt, euforikus hangulatban játszott. Volt, hogy rizst szórt a telt házas közönségre. A vízbe ugrás után csurom vizesen énekelte a befejező számot, Ezt a nagy szerelmet néked köszönöm. Játékát a végén természetesen állva, vastapssal ünnepeltük meg.”  Joli, Gyomaendrőd