Leütötték Kukorelly Endrét - Írótársa támadt rá

Forrás: [origo] -
Kukorelly Endre ivás Tokaji Írótábor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyta a Tokaji Írótábort Kukorelly Endre író, mert csütörtökre virradó éjjel egy szóváltást követően olyan súlyosan megütötte őt Csender Levente író, hogy kórházba kellett szállítani - tudta meg az Origo.

Lapinformációk szerint a két író kocsmai iszogatás közben szólalkozott össze annyira, hogy Csender Levente egy hatalmas ütéssel földre terítette írótársát, Kukorellyt kórházba vitték, ahol összevarrták a sebét.

Forrás: [origo]

A kórház értesítette a rendőrséget, mert a volt parlamenti képviselő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az írótábor résztvevői csütörtök reggel arra kérték Csender Leventét, hogy utazzon haza.

Az Origónak sikerült elérnie Kukorellyt, aki nem akart nyilatkozni az esetről. Annyit mondott, hogy támadóját nem ismeri, és aki szerinte totál részeg volt.

Nézz "hipnotikus nagyon rövidfilmeket"!http://www.life.hu/kult/20140729-micael-reynaud-szabaduszo-dizajner-hipnotikus-rovidfilmeket-keszit.htmlA francia dizájner, Micael Reynaud gifekben írja le a világot. Ő maga "hipnotikus nagyon rövid filmeknek" nevezi alkotásait.KultOrigoTúl erotikus a tévének A szürke ötven árnyalata előzetesehttp://www.life.hu/kult/20140729-megvagtak-a-szurke-otven-arnyalata-traileret.htmlPár nappal ezelőtt együtt örömködtünk a fél világgal: ugyanis végre megjelent A szürke ötven árnyalata előzetese. Kiderült: a trailert túl erotikusnak találták a reggeli műsorba, ezért meg kellett vágni.KultOrigoBoldog szülinapot Sandra Bullock!http://www.life.hu/kult/20140726-sandra-bullock-50-eves-lett-julius-26-an.htmlHa hiszed, ha nem, ma ünnepli 50. születésnapját a ma is bombaformában lévő Sandra Bullock. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.