Nincs több bujkálás! Apjával egy filmben szerepel Johnny Depp lánya

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Awds-Blitz-Das-Vip/X17online.Com -
lesifotós fotó filmforgatás Lily-Rose Depp filmszerep Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp eddig rejtegette a nyilvánosság előtt lányát, Lily Rose-t. A 15 éves kamasz lány viszont egy pillanat alatt a lesifotósok kedvence lett egy filmforgatáson. Ráadásul a lány egy filmben szerepel majd híres édesapjával.

Repül az idő: Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya már 15 éves. A kiscsaj örökölte szülei génjeit - és itt nemcsak különleges vonásaikról van szó, hanem a kameraérzékenységükről és a szereplési vágyukról is. Lily-Rose ugyanis híres szülei nyomdokaiba lép: jelenleg ugyanabban a filmben forgat, mint édesapja. A kamasz lánynak egyébként ez a második filmes munkája. A Yoga Hosers című filmet 2015-ben mutatják majd be.

Lily-Rose Melody Depp Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Awds-Blitz-Das-Vip/X17online.Com

Melyik szülőjére hasonlít jobban Lily-Rose

10 film Johnny Depptől, amit látnod kell

Egy időben sok vád érte a színészt, hogy minden filmjében ugyanazt a figurát játssza. Cáfolatként elővettük a régi mozijait, és listát készítettünk. Ismerd meg Johnny Depp 10 legmenőbb arcát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.