Micsoda gárda! Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio egy filmben

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt film forgatás Robert De Niro Leonardo DiCaprio Martin Scorsese reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elkezdődött a forgatása annak a rövidfilmnek, amelyet az Oscar-díjas Martin Scorsese neve alatt jegyzenek és olyan nagyágyúk szerepelnek benne, mint Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. Nem semmi!

Robert De Niro, a titokban megnősülő Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is szerepet kapott egy újonnan készülő rövidfilmben, amelyet a híres Martin Scorsese rendez. Ez az első alkalom, hogy ilyen felállásban dolgoznak együtt a hírességek.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A forgatási munkálatokat már kezdetét vették, ám aki egy egész estés mozifilmet vár, az sajnos csalódni fog. A Mail Online szerint ugyanis csak egy rövidfilm készül, amelyet a jövő évben mutatnak be.

Elég jó kis szakállat növesztett Leonardo DiCaprio http://www.life.hu/trend/20140819-leonardo-dicaprio-szakallat-novesztett-alig-lehet-raismerni.html Nemcsak a hajvágást, hanem bizony a borotválkozást is hanyagolja mostanában A Wall Street farkasa sztárja. Trend -- Na, tessék! Itt van Brad Pitt karikagyűrűje http://www.life.hu/intim/20140829-elso-foto-brad-pitt-jegygyurujerol-miutan-kiderult-hogy-felesegul-vette-angelina-jolie-t.html Fury című új filmjének sajtófotózásán már karikagyűrűjével fotózták Brad Pittet. A sztár múlt hét szombaton vette feleségül élettársát, Angelina Jolie-t. Intim -- Nem csajozott Robert De Niro http://www.life.hu/galeria/20130809-fotokon-akkor-es-most-robert-de-niro-ketszeres-oscardijas-szinesz.html Az Oscar-díjas színész a napokban ünnepli 70. születésnapját. Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.