Itt csókolná meg újra Meg Ryant Tom Hanks

Forrás: Origo -
helyszín fotózás jelenet Tom Hanks film Meg Ryan Audrey Hepburn Álom luxuskivitelben A szerelem hálójában Tiffany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kanadai fotós végigjárta a világ leghíresebb filmjeinek helyszíneit, hogy újragondolja a legismertebb jeleneteiket a mai környezetükben. Íme.

Christopher Moloney kanadai fotográfus és igazi filmőrült. A kettőt egybefűzve valósította meg legújabb képsorozatát, amely során híres filmek helyszínére utazott, hogy mai, modern környezetükbe helyezze azok legismertebb jeleneteit.

Forrás: Christopher Moloney/Tumblr

Így tért vissza a New York-i Tiffany elé Audrey Hepburn alakította Holly Golightly, és így vonja karjaiba újra Tom Hanks Meg Ryant A szerelem hálójában című film zárójelenetében.

Forrás: Origo

A további jelenetek újragondolásaiért kattints IDE.

Így taperolja Chewbacca Leia hercegnőt

Hannibál sültkrumplit eszeget, míg Steven Spielberg E.T.-t fürdeti - néhány emlékezetes fotó a kulisszák mögül, amelyek mindent megváltoztatnak. Kattints értük IDE!

Micsoda gárda! Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio egy filmbenhttp://www.life.hu/kult/20140901-robert-de-niro-brad-pitt-es-leonardo-dicaprio-is-szerepel-martin-scorsese-filmjeben.htmlMár elkezdődött a forgatása annak a rövidfilmnek, amelyet az Oscar-díjas Martin Scorsese neve alatt jegyzenek és olyan nagyágyúk szerepelnek benne, mint Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. Nem semmi!Kult--Görög Zita hármas szexjelenetéről vallotthttp://www.life.hu/bulvar/20140527-gorog-zita-modell-harmas-szexjeleneterol-beszelt-kasza-tibinek.htmlA szépséges modell, aki amerikai filmekben is feltűnt, Kasza Tibinek elárulta, nagyon zavarban volt, amikor az ominózus hármas ágyjelenetet forgatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKitalálod, melyik tévés híresség volt ilyen vagány srác?http://www.life.hu/csalad/20140811-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetojerol-felesege-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-gyermekkori.htmlTatár Csilla gyermekkori képet posztolt férjéről, aki vasárnap ünnepelte a születésnapját. Íme, Gönczi Gábor laza kissrácként.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.