Bor, mámor, Andrássy út - Programajánló

Forrás: Thinkstock -
Budapest Park kulturális programajánló film koncert kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet utálni az őszt? Bár nem süt olyan melegen a nap, mint nyáron, ami persze hiányzik is, de a sok-sok bornap és kirándulás kárpótol. Ráadásul nemcsak nappal, de éjjel is portyázni indulhatsz, ha kultúrára vadászol!

1. INFECTED MUSHROOM A PARKBAN

2014. szeptember 19.
Budapest

Az izraeli csapat szinte már a Budapest Park házi zenekarának számít. A Park 3 éves fennállása óta minden évben fellépnek a nagyszínpadon. Most sem lesz másként, bár ezt a koncertet össze sem lehet majd hasonlítani a régebbiekkel. A zenekar visszanyúlik a gyökerekhez. Az eredeti, nem evilági utazásra csábító, hallucinogén ütemeik és dallamaik hangoznak majd fel, amik a kilencvenes évek közepe óta rabságban tartják a rajongókat. Visszarepítenek minket térben és időben abba az időszakba, amikor még nem tartoztak a mainstreamhez. Van kedved velük utazni?

Forrás: AFP/Jason Kempin

2. ÉJSZAKA A SZÍNHÁZBAN

2014. szeptember 20.
Budapest

Voltál már színházban éjszaka? Ha még nem, akkor most mehetsz! Rendhagyó, különleges, interaktív programok, eddig még nem látott előadások, izgalmas performance-ok, koncertek, beszélgetések várnak rád, ha többet szeretnél látni, mint egy színházi előadás. Ha biztosra akarsz menni, foglalj előre helyet, de ha inkább a véletlenre bízod, hogy hol kötsz ki, azt is megteheted. Öltözz melegen, karold fel a barátaidat és nyomás!

3. SPORTOLJ BERKENYÉN

2014. október 10-12.
Jelentkezési határidő: szeptember 29.

Berkenye

Itt a lehetőség, hogy végre kikapcsolódj! Nem is akárhol, hanem egy berkenyei sporthétvégén. Teljes ellátás, kötött programok. Strechingtől a bringatúrán át a jógáig, mindenre lesz lehetőséged. Arról nem is beszélve, hogy profik kezei között leszel. Festői környezet, friss levegő, jól hangzik, ugye? Nincs is más dolgod, mint szeptember 29-ig jelentkezni!

Thinkstock

4. NEMZETI VÁGTA

2014. szeptember 20-22.
Budapest

Pár nap és kezdődik a Nemzeti Vágta, a magyar városok és falvak ünnepe. A Nemzeti Vágta magyar tradíciókra épülő, nagyszabású, történelmi hangulatú lovasverseny, amely egyszerre hagyományőrző és hagyományteremtő. Minden országnak megvannak a maga hagyományai, például Brazíliának a riói karnevál, Olaszországnak a velencei karnevál, ez pedig a miénk. Egy kis Magyarország, az Andrássy úton.

5. BORKIRÁLYNŐ KERESTETIK

2014. szeptember 19-21.
Tarcal

Magyar borok és magyar szépségek ünnepe lesz a hétvégén. Híres magyar borokat kóstolhatsz, miközben a színpadra lép a Balkán Fanatik, Dér Heni, Dobrády Ákos – TNT, Bereczki Zoltán, Fekete Dávid, Király Viktor és Király Linda. Soroljuk még? A fiatalos lendületet, újszerű felfogást ötvözik a jól bevált hagyományokkal. A díszvendég Kiss Barbara, az előző királynő, aki lassan megválni készül koronájától. Ha nincs ötleted, mit kezdj magaddal a hétvégén, pattanj autóba és borozz egy jót!

Forrás: Thinkstock

6. TALÁLKOZZUNK AZ ESERNYŐSBEN

2014. szeptember 21.
Budapest

Megnyitja a kapuit a Fő téren az Esernyős. Mióta az eszünket tudjuk navigációs és találkozási pont a híres Esernyős szoborcsoport. Ismerős, ugye? Mostantól sokkal komfortosabb lesz a várakozás, mert tető kerül a randevúzók feje fölé, ami így ősszel nagyon is jól jön. Egy finom kávé mellett találkozhatsz a barátaiddal és együtt tervezhetitek meg a progamot. Jól hangzik nem? Ünnepi program és hírességek várnak rád a megnyitón. Ott lesz Rutkai Bori, Keleti András, Szűcs Krisztián, Mező Misi és még sokan mások. Az Esernyőssel eljön hozzád a nagyvilág!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.